Vijesti / Sport

PIKADO Inporium bez poraza i nakon odigranog šestog kola

PIKADO Inporium bez poraza i nakon odigranog šestog kola

Odigrano je šesto kolo pikado lige Varaždinske regije. Inporium je nakon polovice sezone uvjerljivo na prvom mjestu A lige te je za sada jedina neporažena ekipa.

Na domaćem terenu pobijedili su ekipu Sombrera rezultatom 14-2. Sombrero cijelu sezonu nastupa bez svojih ponajboljih igrača te su trenutni rezultati odraz nedostatka istih zbog ozljeda. U stopu ih prati ekipa Pancha koji su trenutno na drugom mjestu ispred Ivanečkog pikado kluba.

U susretima B lige nastavlja se dominacija ekipe Đekson's Five, a u ovom kolu ostvarili su gostujuću pobjedu protiv Kugle rezultatom 2-14.

Međutim borba za drugo mjesto ukupnog poretka je sve neizvjesnija, te ekipe odlično čuvaju prednost domaćeg terena. Tip Top je pobijedio Polet rezultatom 10-6, a u stopu ih prati ekipa Petka 13-tog iz Margečana koji su bili bolji od Lovca rezultatom 11-5.

Nisu posustali ni momci iz Barfly OVB-a koji su ostvarili uvjerljivu pobjedu rezultatom 13-3 protiv Oktana 3, a u idućem kolu nas očekuje zanimljiv dvoboj između vodećih Đeksona i Petka 13-tog.

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!