Vijesti / Sport

MAGMA PAN KUP Velik interes za ovogodišnji turnir, još samo 8 slobodnih mjesta

MAGMA PAN KUP Velik interes za ovogodišnji turnir, još samo 8 slobodnih mjesta

U četvrtak, 14. prosinca, službeno će završiti prijave za sudjelovanje na 38. izdanju Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu, pod imenom Magma Pan kup Varaždin 2017. Međutim, lako je moguće da kraj prijava bude i ranije. S obzirom na – prema raspoloživim terminima za igranje – broj sudionika ne može prelaziti brojku 40, ostalo je još svega osam slobodnih mjesta i to točno po četiri u svakoj konkurenciji, seniorskoj i veteranskoj.

Naime, do ponedjeljka navečer na turnir su se prijavile 32 ekipe, 20 njih u seniorskoj i 12 u veteranskoj konkurenciji. Izuzetno raduju imena dosad prijavljenih ekipa, posebno u onom glavnom, seniorskom turniru.

Uz oba prošlogodišnja finalista (Centar Škudar, Artmetali Junajted), dolazi i pobjednik od prije četiri godine MNK Črešnjevo, također i nakon jedne godine stanke stalni sudionik završnica, krapinski ASO Ponos. Imidž zagorskog malog nogometa braniti će i Prijatelji Roberta Murića iz Bednje, Merkaš Graditeljstvo iz Donje Šemnice, ali i ekipa sa službenim 'sjedištem' u domicilnoj županiji, ali prepuna zagorskih haklera, Hudek Trgotrans iz Biljevca.

Međimurje je zasad zastupljeno preko ekipe MNK Belica BAT, ali se očekuje dolazak još pokojeg predstavnika, prije svega sjajnih sastava Svježa jaja Vuk i MIP Weyland. Iz Koprivnice i ove godine dolazi sjajna Jelena Trade, svoje će sasvim sigurno imati za reći i trnovečki Auto Florijanić, ali i ŠD Remetinec, iz 'dežele' stiže lendavska Optika Kiraly.

Sjajan će biti i turnir veterana. Glavni favoriti za naslov i ove će zime biti branitelj naslova Hudek Trgotrans (Biljevec), koprivnički OPG Radiček Petgrad Nikotrade, ali i – nakon nes(p)retnog ispadanja lani – veliki povratnik Eurotransporti Kostanjevec (Hrašćica).

U krug kandidata za najviši plasman svakako ulaze i Lepoglava te 'double Bilikum' (CB Bilikum, Bilikum petkom), nešto će svakako pokušati napraviti i Sloboda, Varteks i pojačani lepoglavski Cojones, a za vjerovati je da će se u naredna dva dana tu pojaviti još koje atraktivno malonogometno ime, poput primjerice najavljene međimurske ekipe Sara Transporti.

Podsjećamo, ovozimski Magma Pan kup Varaždin igrat će se od subote, 16. prosinca, do 6. siječnja u poznatoj varaždinskoj školsko-sportskoj dvorani, u Graberju. Ždrijeb skupina prvoga kruga održat će se u četvrtak u 18 sati u Caffe baru Larry u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu. Prijave su dakle još dva dana, kotizacija za sudjelovanje 800 kuna po ekipi, na neki od dolje navedenih kontakata.

Kontakt za prijave:
Nenad Kovačić (Spona, tehnički organizator turnira)
091 2566 186 (+385 91 2566 186)
091 4501 729 (+385 91 4501 729)
nenad@spona.info
Broj žiro-računa za uplatu kotizacija: 2484008 - 1103062817 (RBA).
IBAN HR4324840081103062817
Poziv na broj: OIB uplatitelja
Svrha uplate: ZPV 2017 – naziv ekipe

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!