Vijesti / Sport

Besplatne sportske aktivnosti za učenike od 27. prosinca u Varaždinu

Besplatne sportske aktivnosti za učenike od 27. prosinca u Varaždinu

Od 27. prosinca do 12. siječnja, tijekom zimskog odmora učenika, Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina provodi projekt 'Deset dana sportskog višeboja'. Projekt se provodi uz potporu Grada Varaždina,

- Obzirom da svi stalno pričamo da se djeca premalo kreću, većinu slobodnog vremena provode sjedeći uz mobitele i laptope, da se povećava broj pretile djece, stav je Zajednice da djeci treba ponuditi mogućnost bavljenja sportom pa je tako nastao i ovaj projekt - pojašnjava stručna suradnica u Zajednici Anica Sitar Dvorski.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sportske aktivnosti za učenice i učenike od trećeg do šestog razreda osnovnih škola s područja Grada Varaždina u potpunosti su besplatne, a provodit će se u Sportskoj dvorani 'Varaždin' u Graberju, pod stručnim vodstvom profesora kineziologije te uz osigurane sve potrebne sportske rekvizite.

U terminima od 9 do 12 sati, od 27. do 29. prosinca, od 3. do 5. siječnja te od 8. do 11. siječnja, djeca će učiti i natjecati se u četiri sporta, ali i imati priliku za nova prijateljstva. Bez obzira treniraju li djeca neki sport ili ne, svi su dobrodošli, a upoznavanje sportova dat će im mogućnost treniranja ukoliko im se oni svide. Za djecu su svakog dana osigurani voda, voće i pecivo/sendvič.

U petak, 12. siječnja, učenike i učenice koji će redovito prisustvovati sportskim aktivnostima očekuje izlet iznenađenja.

Sve ostale informacije učenici i njihovi roditelji mogu dobiti u Zajednici sportskih udruga Grada Varaždina ukoliko se jave na e-mail: [email protected] ili na broj: 099/2092612. Ovi kontakti vrijede i za prijave za sudjelovanje u 'Deset dana sportskog višeboja'.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci