Vijesti / Sport

MAGMA PAN KUP Črešnjevo u četvrtfinalu izbacilo branitelja naslova!

MAGMA PAN KUP Črešnjevo u četvrtfinalu izbacilo branitelja naslova!

Malonogometni klub Črešnjevo preuzeo je natjecateljski broj jedan u glavnom turniru 38. Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu!

U četvrtfinalu turnira pod imenom 'Magma Pan kup Varaždin' Črešnjevo je u spektakularnoj utakmici rezultatom 2:1 izbacilo prošlogodišnjeg pobjednika i najbolju momčad prvoga kruga aktualnog turnira, Centar Škudar iz Novoga Golubovca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U utakmici u kojoj se nije nimalo štedjelo protivnika, cijelo je jedno i pol poluvrijeme prošlo bez pogodaka. Erupciju oduševljenja izazvao je projektil Saše Hojskog u 30. minuti, s 12-13 metara u 'malu mrežicu', za vodstvo Črešnjeva.

Četiri minute kasnije Kristijan Kresonja je pravom majstorijom prebacio Sebastijana Slunjskog, vratara Črešnjeva, za 1:1. Odmah potom zbog opetovanog je prigovora isključen Nikica Škerbić, Črešnjevo je moralo dvije minute odigrati s igračem manje i činilo se da će Škudar ipak obraniti 'jedinicu'.

Ipak, Črešnjevo se uspjelo obraniti, a svega nekoliko sekundi nakon što su brojčano snage poravnate na parketu Martin Slunjski je iz gužve zabio za 2:1 Črešnjeva, četiri minute prije kraja.

Škudar je pritiskao, tražio izjednačenje, međutim obrana Črešnjeva je izdržala, za veliko polufinale u petak protiv varaždinskog CB Marocchina.

Koprivničkoj Jeleni Trade pak će na noge u polufinalu krapinski ASO Ponos! U četvrtfinalu protiv Remetinca krapinski su nogometaši slavili s (pre)uvjerljivih 3:0.

Denis Gamilec je već u prvoj minuti doveo ASO Ponos u vodstvo, a do poluvremena je Matija Majcenić povisio na 2:0. Ipak, Remetinec se nije predavao, a osam minuta prije kraja propustio je veliku priliku za popravak.

Nakon igranja rukom u šestercu dosuđen je kazneni udarac za ŠD Remetinec, međutim Tomislavu Harmicaru je obranio Ernest Malarić. Samo minutu kasnije Majcenić je zabio svoj drugi pogodak, za konačnih 3:0.

Veteranski četvrtfinalni program imao je čak tri pune utakmice i 'onih' šest minuta i pet sekundi kobne utakmice Bilikuma Petkom i Hudek Trgotransa.

Uoči nastavka iste izašle su obje momčadi na parket, s njima i ekipa CB Star'sa koja je u četvrtfinalu čekala boljeg iz te utakmice, a za koju je tragično preminuli Mate Čuljak također igrao.

Minuta šutnje svih zajedno, zajednička fotografija za uspomenu, pa onda i sportski nastavak. Hudek je obranio prednost iz prve 24 minute utakmice, štoviše je u zadnjoj minuti Ivan Drenski povisio i na 2:0.

Još je uvjerljiviji Hudek Trgotrans bio rezultatski u 'finalu prije finala' protiv CB Star'sa. Bilo je naime 3:0, mada je do zadnje minute samo Dino Kovač zatresao mrežu Švigiru; u zadnjoj je minuti, kad je Star's izvukao vratara i umjesto Švigira ubacio Balajića kao igrača-vratara, Željko Šimić zabio dva puta na prazan gol, za 3:0.  

Bilikum je očekivano visoko slavio protiv rekreativaca FE Lacia, plavi su na poluvremenu gubili svega 1:0 (Tot), ali je u nastavku isti igrač dodao još dva, a Žganec i Tekić po jedan pogodak, za konačnih 5:0.

Daleko je neizvjesnije bilo u zadnjem četvrtfinalu; OPG Radiček Petgrad Nikotrade tek je u drugom produžetku uspio svladati čvrstu Pivnicu Stari mlin iz Trnovca; Koprivničani su poveli golom D. Vađunca krajem prvog poluvremena, početkom nastavka je izjednačio Skupnjak, a pobjednički pogodak postigao je Ivančić, tri minute prije kraja drugog produžetka.

Polufinalni dan je u petak, 5. siječnja, očekuje nas istinski spektakl. S početkom u 18 sati otvorit će veterani OPG Radiček Petgrad Nikotradea i Hudek Trgotransa, nakon toga će na parket Graberja Črešnjevo i CB Marocchino pa veterani Bilikuma i Eurotransporta Kostanjevec, a polufinale će zaključiti koprivničko-krapinski ogled Jelene Trade i ASO Ponosa.

Dan velikog finala je u subotu, na blagdan Sveta tri kralja, od 16 sati.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci