Vijesti / Sport

FOTO Istok Rodeš uz podršku mnogih Varaždinaca ipak bez druge vožnje na Sljemenu

FOTO Istok Rodeš uz podršku mnogih Varaždinaca ipak bez druge vožnje na Sljemenu

Nakon ženske utrke 'Snježne kraljice' u srijedu, četvrtak je bio rezerviran za sljemenskog 'kralja', a na muškoj utrci okupio se ipak veći broj gledatelja nego prvog dana, kad je u slalomu slavima Manuela Shiffrin, a među njima i veliki broj Varaždinaca.

U prvoj vožnji nastupio je i Varaždinac Istok Rodeš i skijao prilično agresivno. Do polovice staze činilo se da možda i može do druge vožnje, ali ipak u donjem dijelu nije zadržao kvalitetu kao u gornjem dijelu staze.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na kraju je završio s više od pet sekundi zaostatka (5.74), što je bilo nedovoljno za drugu vožnju.

Imao je Istok i veliku podršku svojih navijača, brojni Varaždinci, rodbina, prijatelji i navijači bodrili su Istoka uz stazu.

Od ostalih hrvatskih skijaša, najbolji je bio Matej Vidović,sa 3.85 zaostakom, ali i on bez druge vožnje. Nisu uspjeli niti Elias Kolega (4.42)niti Natko Zrnčić Dim (6.17), dok Samuel Kolega nije završio utrku.

Inače, gledatelji su mogli uživati u odlčnoj prvoj vožnji, gdje je na prilično teškoj stazi, vodeći nakon prve vožnje Austrijanac Michael Matt, ispred Hirschera i Kristoffersena, prvih favorita utrke. Matt ima 21 stotinku pred sunarodnjakom Hirscherom te 59 pred Norvežaninom.

Druga vožnja na rasporedu je u 16.30 sati.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!