Vijesti / Sport

MALI NOGOMET U finalu CB Lea, IPA Varaždin, Oštrek gradnja Ropox i Gregur Invest

MALI NOGOMET U finalu CB Lea, IPA Varaždin, Oštrek gradnja Ropox i Gregur Invest

Novomarofski turnir 'Knauf Insulation Ožujsko kup' u 11 dana posjetilo je 1.600 zaljubljenika u mali nogomet. Time je turnir opravdao da je jedan od najjačih na sjeveru Hrvatske. Ispadali su mnogi favoriti. Posljednji, 12. dan, ujedno i finalni na rasporedu je u subotu, 13. siječnja.

Najbolje ekipe u omladinskom dijelu kreću od 12 sati, a od 16.30 sati počinje rasplet velikog finala. Očekuju nas utakmice za malonogometne sladokusce.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Oštrek gradnja Ropox traži drugi uzastopni naslov, a ivanečki Gregur Invest nastavak iznenađenja u finalu kod seniora. U finalu veteranskog dijela turnira sastaju se IPA Varaždin i domaća ekipa CB Lea.

Tu su i susreti za treće mjesto u obje kategorije. Kod seniora se sastaju Artmetali Junajted i ŠD Remetinec, a kod veterana Zvona i prijatelji i MNK Ljubešćica.

Čeka vas i bogata tombola s brojnim nagradama od čega ističemo nagrade Ožujske pivovare, originalni dres hrvatske reprezentacije dara HNS-a, dres Napoli S.S.C. reprezentativca Marka Roga s potpisom te glavne nagrade sponzora Comet (bicikl).

Nakon proglašenja pobjednika sprema se domjenak za najbolje ekipe i sponzore turnira, a donatori domjenka su Klomont, Pekara Klasje, i Rashladna tehnika Dvorski.

RASPORED

12 h Marofčanec turnir

16.30 h Veterani za treće mjesto: Zvona i prijatelji – MNK Ljubešćica

17.30 h Seniori za treće mjesto: Artmetali Junajted – ŠD Remetinec

18.30 h Finale veterani: CB Lea – IPA Varaždin

19.30 h Finale seniori: Oštrek gradnja Ropox – Gregur Invest

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci