Vijesti / Sport

Knauf Insulation Ožujsko kup: Oštrek gradnja Ropox obranila naslov

Knauf Insulation Ožujsko kup: Oštrek gradnja Ropox obranila naslov

Završio je malonogometni turnir u Novom Marofu po nazivom 'Knauf Insulation Ožujsko kup', a naslov u seniorskoj konkurenciji obranila je momčad Oštrek gradnja Ropox koja je u finalu svladala ivanečki Gregur Invest 3:0.

Oštrek gradnja Ropox tako je kući odnijela 20.000 kuna, dok je Ivančanima pripalo 10.000 kuna. U susretu za treće mjesto Artmetali Junajted bili su bolji od ekipe ŠD Remetinec 7:4.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Poznata varaždinska ekipa tako je osvojila 4.000 kuna, a Remečanima je pripalo 1.000 kuna.

Najboljim igračem turnira proglašen je Karlo Marić iz pobjedničke ekipe, najboljim vratarem Filip Šagi iz Gregur Investa, dok je najbolji strijelac turnira Josip Šestak sa sedam golova iz Oštrek gradnje Ropox.

Kod veterana najbolja je bila domaća momčad CB Lea koja je u finalu bila bolja od ekipe IPA Varaždin 2:1. Treće mjesto pripalo je ekipi Zvona i prijatelji koja je sa 6:2 bila bolja od MNK Ljubešćice.

Finalni dan pratilo je 400 gledatelja, a na bogatoj tomboli podijeljene su brojne nagrade od čega ističemo nagrade Ožujske pivovare, originalni dres hrvatske reprezentacije dara HNS-a, dres Napoli S.S.C.-a reprezentativca Marka Roga s potpisom te glavne nagrade sponzora Comet (bicikl).

Nakon proglašenja pobjednika održan je domjenak za najbolje ekipe i sponzore turnira, a donatori domjenka bili su Klomont, Pekara Klasje, i Rashladna tehnika Dvorski.

REZULTATI

Veterani za treće mjesto: Zvona i prijatelji – MNK Ljubešćica 6:2

Seniori za treće mjesto: Artmetali Junajted – ŠD Remetinec 7:4

Finale veterani: CB Lea – IPA Varaždin 2:1

Finale seniori: Oštrek gradnja Ropox – Gregur Invest 3:0

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci