Kuglačice ŽKK ‘Varaždin’ postale juniorske viceprvakinje Hrvatske!

Proteklog vikenda u Rijeci je održano Prvenstvo Hrvatske za juniorke do 18 godina. Ekipa Ženskog kuglačkog kluba ‘Varaždin’ osvojila je drugo mjesto.

Za varaždinsku ekipu su nastupile Mirna Petrinec (489), Ana Matić (522), Mia Naletina (526) i Vana Varga (570) koja je ujedno imala i najbolji pojedinačni rezultat.

Prve su bile kuglačice ‘Mlake’ iz Rijeke, dok su treće mjesto osvojile kuglačice ‘Endi Tekstilca’ iz Zagreba. To je još jedan uspjeh mladih kuglačica Varaždina, nakon 3. mjesta parova.

U nedjelju, 4. ožujka, na kuglani u Sportskoj dvorani Arena održat će se Prvenstvo Hrvatske za juniorke do 23 godine gdje nastupaju najbolje juniorke, reprezentativke i svjetske prvakinje. Mlade varaždinske kuglačice opet se nadaju nekoj medalji.

U 14. kolu 2. HKL sjever za žene, Varaždin je pobijedio Novsku 7:1. Varaždinske su kuglačice četvrte sa 16 bodova, osam manje od vodeće Siscie.

U 14. kolu 2. HKL sjever, ‘Cesta’ je pobijedila ‘Zanatliju’ u Sisku 5:3 i nalazi se na trećem mjestu s 18 bodova, osam manje od vodeće ‘Podravke’.

U 18. kolu 3. HKL sjever – zona Varaždin u varaždinskom dvoboju ‘Obrtnik 2011’ je pobijedio ‘MIV’ 7:1, a treći varaždinski klub, ‘Željezničar’, na gostovanju je pobijedio drugu momčad čakovečkog imenjaka 6:2.

Vodi ‘Graničar’ iz Đurđevca s 31 bodom. ‘Željezničar’ je deveti s 15, koliko ima i deseti ‘MIV’, a ‘Obrtnik’ je jedanaesti s 9 bodova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije