Vijesti / Sport

Ronald Ređep i Mirela Đurak prvaci su Hrvatske u konkurenciji mješovitih parova!

Ronald Ređep i Mirela Đurak prvaci su Hrvatske u konkurenciji mješovitih parova!

Drugi dan seniorskog PH u Svetom Martinu donio je naslov prvaka u STK Starr u konkurenciji mješovitih parova.

Ronald Ređep (STK Starr) i Mirela Đurak (STK Dr. Časl) prvaci su Hrvatske u konkurenciji mješovitih parova nakon što su u finalu svladali Klaru Bardač (TIS) i Mislava Martineka (Dugo Selo) s 3:0 (10, 10, 6). Iskusni varaždinski par od četvrtfinala je izgubio tek jedan set.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Mislim da sam baš ja osvojio zadnje odigrane mješovite parove i to s Ramić. Drago da su se vratili mješoviti parovi, lijep poticaj za mlade jer je to olimpijska disciplina. Imali smo lijepa iznenenađenja kroz turnir. Parovi su dobri jer nema favorita, onaj tko je dobar u pojedinačnom ne mora značiti da će biti dobar u parovima. Već smo jednom igrali zajedno, na SP-u u Japanu. Drago mi je da se nakon toliko godina još se uvijek 'kužimo' - istaknuo je Ronald Ređep na što se nadovezala Mirela Đurak.

- Ovo mi je posebno draga titula jer jedino još tu nemam. Nastavit ćemo igrati zajedno, treba sljedeće godine braniti ovaj naslov. Sad se idem odmoriti, treba sutra osvojiti parove s Matejom.

Treće mjesto osvojili su Vjekoslav Zovko i Petra Petek te Marta Vukelić i Jakov Tica. Svi osvajači medalja dobili su vrijedne nagrade LifeClass terma Sveti Martin.

Rezultati mješovitih parova

Četvrtfinale:

Zovko/Petek - Bakač/Pavlović 3:2 (8, -8, 9, -8, 10), Banek/Šantek - M. Martinek/Bardač 1:3 (-11, 8, -8, -10), Ređep/Đurak - Banek/Arapović 3:0 (8, 9, 9), Tica/Vukelić - Murat/Murat 3:2 (13, 3, -6, -9, 8);

Polufinale:

Zovko/Petek - M. Martinek/Bardač 2:3 (5, -6, 7, -10, -9), Ređep/Đurak - Tica/Vukelić 3:1 (8, -8, 9, 3);

Finale:

Ređep/Đurak - Bardač/M. Martinek 3:0 (10, 10, 6).

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci