Vijesti / Sport

TEŠKA UTAKMICA Bumbari ove nedjelje na domaćem terenu igraju protiv Marsonije

TEŠKA UTAKMICA Bumbari ove nedjelje na domaćem terenu igraju protiv Marsonije

Varteks je u drugi dio sezone ušao ovog četvrtka remijem 1:1 protiv Vukovara na stadionu Varteksa, a već ove nedjelje čeka ih novo, 17. kolo 3. HNL Istok, u sklopu kojeg dočekuju Marsoniju.

Bumbari optimistično dočekuju goste iz Slavonskog Broda, protiv kojih će pokušati uzeti sva tri boda i tako preskočiti na tablici Croatiu Đakovo, koja im trenutno bježi za dva boda, a ovog vikenda igra protiv drugoplasiranog Bedema i tako otvara priliku Bumbarima za napredovanje na ligaškoj tablici.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovo će biti drugi susret Varteksa i Marsonije u sezoni, jer su već na početku prvenstva odmjerili snage, a u tom susretu su uspješniji bili domaćini iz Slavonskog Broda i slavili s 3:1, stoga je za očekivati da je pred Bumbarima još jedna teška utakmica.

Toga je svjestan i Antun Jukić, no optimizam ulijevaju igrači koje je Varteks doveo u zimskom prijelaznom roku,a koji su se kroz pripremne utakmice pokazali kao vrijedna pojačanja postojećem timu. U sastav za utakmicu s Marsonijom vraćaju se Sušac, Kukec, Novoselec i Kuhar, dok zbog ozlijede još uvijek nedostaju Spasić i Sokser, a zbog tri žuta kartona nedostajat će i Drožđek.

Spomenimo kako se Varteks nakon odigranih 16 kola nalazi na pretposljednjem mjestu tablice, dok se njihovi nedjeljni gosti nalaze na 5. mjestu 3. HNL Istok sa 14 bodova više od Bumbara.

Utakmica Varteksa i Marsonije igra se u nedjelju, 18. ožujka s početkom u 15 sati na stadionu Slobode, a iz kluba pozivaju sve navijače i simpatizere kluba da podrže dečke u lovu na nova tri boda. Također, naglašavaju kako svi koji su kupili ulaznicu za utakmicu s Vukovarom, uz predočenje iste, ostvaruju popust za utakmicu s Marsonijom, pa će ih ulaznica za 17. kolo tako koštati samo 10 kuna.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci