Vijesti / Sport

NOVOST Drevna japanska borilačka vještina i joga u ponudi Fight Cluba Kovačić

NOVOST Drevna  japanska borilačka vještina i joga u ponudi Fight Cluba Kovačić

Od 1. ožujka u prostorijama Fight Cluba Kovačić možete se upisati u školu Ninjutsuu - školu Ryushin Dojo. To je vise od tisuću godina stara drevna borilačka vještina nastala u Japanu. Učenje Ninjutsua je dugo godina bilo zatvoreno za javnost, učilo ga je samo par stotina Japanaca.

U Fight Clubu Kovačić imate priliku vidjeti kako se nekada učio izvorni Ninjutsu. Naglasak se daje na borbu golim rukama-Taijutsu gdje se koriste razne tehnike napada na određene vitalne točke na tijelu, razne poluge, bacanja, gušenja. Uz to se raditi razne tehnike koje predstavljaju vrlo učinkovit sustav samoobrane pogodan za sve uzraste. Trener odnosno sensei Drago Trebaljevac (crni pojas 1. dan) učio je Ninjutsu u Japanu od glavnog majstora Masaki Hacumi-a te je kod njega polagao za crni pojas. Treninzi Ninjutsua u F.C Kovačić održavaju se ponedeljkom od 18, srijedom i petkom od 20 sati, a trening je otvoren za sve uzraste.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Također, otvorena je nova grupa za yogu. Vježba se Ashtanga basic i Hatha yoga za početnike (asane, pranayame, tehnike disanja) koje vodi licencirana voditeljica. Grupa je mješovita, odnosno mogu vježbati žene i muškarci. Trening Yoge održava se utorkom i četvrtkom od 21 sat.

Sve informacije saznajte ovdje.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci