Vijesti / Sport

ZIMSKA LIGA Međimurje osvojilo naslov, CB Envy drugi, Škerbić naj-strijelac

ZIMSKA LIGA Međimurje osvojilo naslov, CB Envy drugi, Škerbić naj-strijelac

U dvorani Graberje odigrano je posljednje kolo 'Zimskog prvenstva grada Varaždina u košarci – Memorijala Zdravka Kranjeca', najdugovječnijeg aktivnog sportsko natjecanja u Varaždinu, a pobjedu je potvrdila ekipa KK Međimurje.

Posljednje kolo nije donijelo prevelikih uzbuđenja, sve je bilo poznato od ranije, pa je tako Međimurje protiv veterana VKK Međimurja rutinski osiguralo naslov prvaka, uvjerljivom pobjedom 131:81.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bilo je to sveukupno jedno vrlo uzbudljivo natjecanje, gdje su četiri ekipe konkurirale za vrh. U vrlo tijesnim, uzbudljivim i kvalitetnim utakmicama, a jedini poraz nanijeli su im košarkaši Sjevera. Taj susret, iako bi i s tim porazom Međimurje bilo prvo, ali su na kraju međimurski košarkaši dobili i to za 'zelenim stolom'.

< Sjever bolji od Međimurja, a Envy od Schiedel Medine Škrinje

Zapravo je KK Međimurje sve odradila prošli tjedan, kada su pobijedili Schiedel Medinu Škrinju. Drugo mjesto osvojila je odlična ekipa Envy Caffe Bara, koji su jedini poraz doživjeli od Međimurja. Treći je bio Sjever, radi boljeg koš količnika ispred Schiedel Medina Škrinje, višestrukog osvajača Zimske lige.

Veterani Međimurja i Varaždina pokazali su i dalje zavidno znanje, a Giant Pandasi osvojili su posljednje mjesto, uz simpatije svih sudionika.

Prvi strijelac prvenstva je odlični Marko Škerbić (Schiedel Medina Škrinja) sa 148 poena, koji je i prvi 'tricaš' turnira s 23 trice. Drugi strijelac je bio 'vječiti' Đorđe Gaćeša, sa 126 koševa, a treći Mihael Bađun sa 113.

Rezultati 7. kola: Schiedel Medina Škrinja – VKK Varaždin 83:75, VKK Međimurje – KK Međimurje 81:131, Giant Pandas – Envy Caffe Bar 65:86, Sjever – slobodan.

Konačni poredak: KK Međimurje (6-0), Envy Caffe Bar (5-1), Sjever (4-2), Schiedel Medina Škrinja (3-3), VKK Međimurje (2-4), VKK Varaždin (1-5), Giant Pandas (0-6).

 

5 najboljih strijelaca:

Škerbić M. (Schiedel Medina škrinja) 148

Gačeša Đ. (VKK Međimurje) 126

Bađun M. (KK Sjever) 113

Levačić N. (VKK Međimurje) 110

Morović E. (VKK Varaždin) 102

 

7 najboljih tricaša:

Škerbić (Schiedel Medina škrinja) 23

Kranjčec S. (KK Međimurje) 16

Kuparić (KK Sjever) 13

Gačeša Đ. (VKK Međimurje) 13

Jakšić I. (KK Sjever) 11

Benko (Schiedel Medina škrinja) 11

Mikulić D. (VKK Varaždin) 11

 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci