Vijesti / Sport

MŽNL Remi Novog Marofa i Dinama, Jalžabet zabio četiri pogotka kod Zelengaja

MŽNL Remi Novog Marofa i Dinama, Jalžabet zabio četiri pogotka kod Zelengaja

Obilna kiša koja je padala ove subote odgodila je neke utakmice Međužupanijske nogometne lige Čakovec-Varaždin te se toga dana igralo samo u Svetom Martinu na Muri, Donjem Kućanu i Čakovcu.

U Donjem Kućanu odigran je derbi donjeg dijela prvenstvene ljestvice između Zelengaja i Jalžabeta. Hruško je već u 6. minuti doveo goste u vodstvo da bi Frišćič autogolom u 43. minuti poravnao rezultat na 1:1. U nastavku gosti ponovno su poveli u 62. minuti pogotkom Srpaka da bi Hruško po drugi puta se upisao u listu strijelaca u 62. minuti, a Srpak u 82. minuti potvrđuje visoku pobjedu Jalžabeta, 1:4.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Svetom Martinu na Muri Polet je sa 3:0 pobijedio Nedeljanec. Medved je u 44. minuti iz kaznenog udarca donio domaćinu vodstvo od 1:0 da bi u samoj završnici utakmice Turk u 80. te Goričanec u sudačkoj nadoknadi postigli pogotke za konačnih 3:0.

Utakmica Sloge i Nedelišća završila je bez pobjednika 2:2. Već u 4. minuti Baksa je iz najstrože kazne doveo domaćina u vodstvo da bi Martinović u 8. minuti poravnao rezultat na 1:1. Zoka ponovno dovodi Slogu u vodstvo od 81. minute da bi dvije minute prije kraja utakmice Slunjski iz najstrože kazne poravnao rezultat na 2:2. Nedelišće je od 65. minute igralo bez isključenog Panića.

Bednja i Pušćine odigrali su susret bez pobjednika 0:0. Po teškome terenu domaćin nije uspio pronaći put do mreže gostujućeg vratara.

U odgođenim susretima Plitvica (G) i Međimurec odigrali su 2:2, a Novi Marof i Dinamo 0:0. U Gojancu je Međimurec kroz dvadesetak minuta došao do 0:2 pogocima u 9. minuti Melnjaka i u 22. minuti iz kazmenog udarca Yokoyame. Domaćin smanjuje iz kaznenog udarca u 27. minuti i izjednačuje iz dalekometnog slobodnog udarca eurogolom u 41. minuti, a dvostruki strijelac je bio Tomašić. U drugom poluvremenu obje ekipe su imale prigodu uzeti sva tri boda, no šanse su ostale nerealizirane i svakome ide po bod.

Novi Marof i Dinamo (D) odigrali su bez golova 0:0. U prvom dijelu bolji su gosti koji pogađaju prečku i ne koriste dvije dobre prigode, a u nastavku bolji je domaćin pa je podjela bodova na kraju realna.

Rezultati 18. kola: Polet - Nedeljanec 3:0, Zelengaj - Jalžabet 1:4, nedjelja: Bednja – Pušćine 0:0, Novi Marof – Dinamo 0:0, Plitvica – Međimurec 2:2 dok su utakmice Rudar - Mladost Komet i Sloboda – Podravina odgođene.

Parovi 19. kola: Plitvica-Polet, Međimurec-Sloboda, Podravina-Rudar, Mladost Komet-Zelengaj, Jalžabet-Bednja, Pušćine-Sloga, Nedelišće-Novi Marof, Dinamo-Nedeljanec.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci