Vijesti / Sport

KVIZ Sportska 5ica NK Varteks specijal u Gossip baru, 'Mesud Duraković' najbolji

KVIZ Sportska 5ica NK Varteks specijal u Gossip baru, 'Mesud Duraković' najbolji

U četvrtak je popularni kviz Sportska 5ica, koji se redovno održava četvrtkom u Gossip Baru, imao svoj prvi 'specijal', a tema je bio NK Varteks, najpopularniji sportski klub u Varaždinu, što je privuklo podosta ekipa i znatiželjnika.

Pitanja su bila podijeljena u šest skupina, dvije miješane, te četiri specifične – Varteks u YU ligama, Varteks u HNL-u, Varteks u eurokupovima, Svi Varteksovi kupovi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U pitanjima je često trebalo davati više odgovora, bila je i jedna asocijacija, mnogo slika, zanimljivosti, autor i voditelj kviza Filip Bišćević uistinu se odlično pripremio i napravo vrlo zanimljiv kviz.

- Zadovoljan sam odazivom, iako se prijavilo i podosta onih koji se nisu pojavili. Nadam se da je bilo dobro igračima, a uskoro možemo očekivati i nove specijale. Za šest mjeseci vjerojatno i ponovimo ovaj Varteksov kviz – istaknuo je Filip Bišćević.

Prvo mjesto odnijela ja ekipa Mesud Duraković, s čak 40 od ukupno 45 bodova u sastavu: Dražen Štimac, Bojan Đurin, Nenad Kovačić, Fabijan Hrnčić, Marko Breljak. Drugi su bili Metzelder Benz s 36,5 bodova, a treća ekipa Noname, stalni sudionici kviza Sportska 5ica.

Kviz je održan u suorganizaciji s NK Varteksom, a svi članovim pobjeničke ekipe su osvojili personalizirani klupski dres.

Za sve koji se nisu odazvali, ovdje možete pogledati pitanja:

KVIZ Sportska 5ica @ specijal NK Varteks

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci