VARTEKS Kasnim pogotkom Šoštarića do velikog boda u Koprivnici!

Pokazali su Varteksovci na današnjem gostovanju u Koprivnici kako se neće predati do posljednjeg sučevog zvižduka. Dva su se puta vraćali – prvo je Modrić pred kraj prvog poluvremena poravnao na 1:1, da bi pred sam kraj utakmice veliki bod ‘Bumbarima’ ponovno donio Tihomir Šoštarić.

Izabranici trenera Orehovca u utakmicu su krenuli vrlo loše i primili pogodak već u 4. minuti. Za Koprivnicu je poentirao Kruno Jambrušić, prvi topnik 3. HNL Istok. Ipak, ‘Bumbari’ se nisu dali i preko Modrića su osigurali 1:1 na poluvremenu. U nastavku igre, Varteks se nadao kako može prvi poentirati, ali Jambrušić ih ponovno uvjerava u suprotno i zabija svoj 17. ligaški pogodak u 65. minuti.

I onda, kad su već svi mislili da je gotovo, ponovno se ukazao Tihomir Šoštarić i pogotkom za 2:2 izazvao erupciju oduševljenja gostujućih navijača okupljenih u respektabilnom broju. Ovim je remijem Varteks pripisao još jedan važan bod u borbi za opstanak.

Loše vijesti stižu iz Đakova gdje je nakon 0:1 na poluvremenu, Croatia uspjela pobijediti Belišće rezultatom 2:1 i otići na 20 bodova. Požeška Slavonija izgubila je kod kuće od Slavije rezultatom 0:2 te sada Varteks i Slavonija imaju po 18 bodova na posljednjem, tj. pretposljednjem mjestu.

Sljedeću utakmicu ‘Bumbari’ igraju u srijedu, 25. travnja, s početkom u 17 sati kad im u goste na Slobodu dolazi Bjelovar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije