Vijesti / Sport

RUKOMET Dabrovi u Graberju nadigrali Spačvu i zasjeli na drugo mjesto lige!

RUKOMET Dabrovi u Graberju nadigrali Spačvu i zasjeli na drugo mjesto lige!

Rukometaši Varaždina, nakon velikog slavlja nad Nexeom, u dvorani Graberje ugostili su momčad Spačve. Gosti iz Vinkovaca nisu mogli pružiti veliki otpor i domaćin je stigao do treće ovosezonske pobjede koja ih je dovela na drugo mjesto na tablici.

Varaždinci su od prve minute krenuli dobro pa već nakon pet minuta vodili na 3:1. No, Spačva je preko Ivana Jurića u četiri minute izjednačila. Varaždin to nije poremetilo pa su rukometaši Željka Čagalja nastavili u jačem ritmu i držali prednost od jednog ili dva gola. To se vodstvo dodatno povećalo u posljednjim minutama prvog dijela utakmice kada su Varaždinci upisali seriju 2-0 i na odmor otišli s +5.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nastavak utakmice Varaždin otvara s dva uzastopna gola, a Spačva do zgoditka dolazi preko Jurića nakon četiri minute igre. Nadovezali su domaćini novu seriju pogotkom Tomislava Špruka i već u 35. minuti imali velikih +8 (18:10). Spačva taj zaostatak više nije mogla nadoknaditi, a na Varaždinu je bilo samo da održi što veću prednost do kraja utakmice. U 56. na semaforu je stajalo 26:18, a do isteka vremena je Varaždin upisao još dva gola za konačnih 28:18.

Varaždin je do slavlja vodio Tomislav Špruk sa sedam pogodaka, a Sandro Meštrić sakupio je devet obrana. Kod Spačve po tri gola dali su Ranko Božić, Tomislav Babić, Vlatko Ranogojec i Matej Ćuk. Na vratima je Dražen Stojanović obranio osam lopti.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci