Vijesti / Sport

2. HNL Kovačević: 'Pristup utakmici kao i svakoj do sad, nadam se pobjedi'

2. HNL Kovačević: 'Pristup utakmici kao i svakoj do sad, nadam se pobjedi'

Pred varaždinskim je nogometašima jedan od ključnih susreta sezone. Pobjedom u nadolazećem susretu protiv Gorice, do kraja sezone ovisili bi sami o sebi te dobili veliki vjetar u leđa prema 1. HNL. Ipak, prvi krug licenciranja nije donio željenu licencu u Varaždin, ali vrh kluba ističe kako nema mjesta panici.

- Nismo previše zabrinuti jer dvije situacije koje imamo za riješiti nisu nepremostive. U pitanju su dva papira koja trebamo ispuniti, a oni će danas biti poslani u Zagreb. Stoga mogu poslati poruku simpatizerima i članovima kluba kako će sve biti riješeno - bio je jasan predsjednik kluba, Stjepan Cvek.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pred izabranicima Marija Kovačevića jedan je od težih, ako ne i najteži susret u prvenstvu. Odlazak u goste kod Gorice, momčadi koja s 3 boda više od Varaždina trenutno drži mjesto koje vodi u elitni rang hrvatskog nogometa, bit će veliki izazov - kako na terenu, tako i u glavama igrača i trenera.

- Cijenim Goricu i nije ništa čudno što se trenutno nalaze na poziciji koja vodi u 1. HNL. Cijelu sezonu smo se borili i došli u situaciju da jedna utakmica može puno toga odlučiti. U mojoj ekipi ima dosta iskusnih igrača te se nadam da zajedno s mlađim pojedincima neće podleći atmosferi. Gorica je dobra ekipa koja voli igrati, a takve nam ekipe leže. Pristup utakmici mora biti kao i svakoj drugoj i nadam se pozitivnom rezultatu - zaključio je strateg varaždinskih nogometaša.

Varaždin protiv Gorice ima pozitivan skor. U dva susreta upisali su dvije pobjede - rezultatom 3:0 kod kuće i 1:2 u gostima. Problema s ozljedama nema, vrijeme bi trebalo biti dobro, a put Gorice će autobusima u organizaciji kluba ići stotinjak ljudi. Također, iz kluba ističu kako im je najavljeno dodatno 'pojačanje' na tribinama koje stiže u vlastitom aranžmanu.

Utakmica protiv Gorice na rasporedu je u subotu, 28. travnja, s početkom u 14 sati i 30 minuta uz prijenos na HNTV-u.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci