Vijesti / Sport

TOUR DE KAJ Prijavite se na 138 kilometara dugu utrku kroz Varaždinsku županiju!

TOUR DE KAJ Prijavite se na 138 kilometara dugu utrku kroz Varaždinsku županiju!

Zaljubljenici u vožnju na dva kotača i u prekrasne zagorske brege ponovno će se doći na svoje jer će se i ove godine, odnosno u subotu, 16. lipnja, održati utrka Tour de Kaj! Druga je to po redu cestovna biciklistička utrka, a kako bi osvojili Zagorje, natjecatelji će biciklirati 138 kilometara i penjati se 1800 metara.

Sudionici utrke u muškoj i ženskoj konkurenciji startat će u 10 sati kod Seoskog gospodarstva Canjuga, gdje je ujedno i cilj, a proći će kroz kontrolne točke od Varaždinskih Toplica, preko Visokog, Žganog vina, Trakošćana i špilje Vindija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tour de Kaj je rekreativnog karaktera pa organizatori pozivaju sve rekreativne cestovne bicikliste da se prijave na ovaj jedinstveni maraton.

- Svi moraju imati ispravan cestovni ili treking bicikl, kacigu, mobitel, rezervnu zračnicu ili set za krpanje, pumpu, priručni alat i set prve pomoći. Obveza svih natjecatelja je da se prije samog nastupa pripreme, tj. detaljno prouče trasu i kontrolne točke kako ne bi došlo neželjenih situacija - ističu iz Brdsko biciklističkog kluba ASI koji je ujedno i organizator utrke. 

Nagrade za najbolje

Za one koje su popnu na postolje u obje kategorije organizator je pripremio bogate poklon pakete sponzora i medalje. Svi natjecatelji također će dobiti pamučne majice, a okrijepit će se u Visokom i Žganom Vino, dok nakon utrke imaju osiguranu večeru. 

- Prijave se mogu zaprimati putem online obrasca, no prethodno je potrebno uplatiti startninu na žiro račun kluba. 

Inače, startnina do 15. svibanja iznosi 100 kuna, a prijave će biti moguće i na sam dan maratona, no natjecatelji koji se tada prijave neće dobiti majicu.

Detaljne informacije o maratonu možete saznati na web stranici kluba Asi www.bbk-asi.hr kao i putem Facebook stranice Brdsko biciklistički klub Asi.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci