Vijesti / Sport

DABROVI Čagalj: 'Pobijedit će ekipa s čvršćom obranom i manje pogrešaka'

DABROVI Čagalj: 'Pobijedit će ekipa s čvršćom obranom i manje pogrešaka'

Pred rukometašima GRK Varaždina novi je izazov u playoffu rukometne Premijer Lige. Nakon očekivanog poraza protiv zagrebačkog PPD-a (42:25), pred Dabrovima su susreti koji bi uvelike mogli usmjeriti njihov plasman na kraju sezone. Prvi je na redu Poreč s kojim izabranici Željka Čagalja ove sezone imaju pozitivan skor od jednog remija (24:24) i dvije pobjede (18:23, 21:23).

- Svaki sportaš treba biti ozbiljan i igrati utakmicu po utakmicu. Poreč već godinama ima dobru ekipu i stabilnost u momčadi, a ove sezone pojačani su i odličnim pivotom Gavranovićem. Pobijedili smo ih u zadnja dva susreta, ali smatram kako sve ekipe u Ligi za prvaka mogu pobijediti jedni druge. Sutra ćemo maksimalno ozbiljno pristupiti utakmici i vjerujem kako možemo pobijediti - bio je jasan Željko Čagalj uoči subotnjeg susreta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mogućom pobjedom protiv poreča, Dabrovi bi mogli i napasti plasman u SEHA ligu u izravnim ogledima protiv Nexea i Dubrave koji im slijede nakon Poreča.

- U ovom dijelu natjecanja moramo odigrati najbolje što možemo kako bismo mogli ostvariti ono što želimo na kraju sezone, a to je to drugo mjesto i plasman u SEHA ligu. Do sada imamo dobru sezonu - ovo je mlada momčad, ali to nas ne sprječava da damo sve od sebe i vidimo što su pravi dometi ove ekipe. Zato prvo sutra odigrati pravu utakmicu u kojoj će pobijediti ekipa koja će igrati čvršću obranu s manje pogrešaka, a nakon toga gledati dalje - zaključio je strateg Dabrova.

Utakmica protiv Poreča na rasporedu je u subotu, 5. svibnja, s početkom u 19 sati na parketu dvorane Graberje.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci