2. HNL Kovačević: ‘Ako odigramo kao protiv Dinama, neće biti problema’

Izabranici Marija Kovačevića u susretnu protiv Dinama II (2:1) pokazali su spremnost na borbu do samog kraja prvenstva. Dobru utakmicu je protiv ‘Modrih’ imao Ivan Borna Jelić Balta, ovosezonsko pojačanje pridošlo iz redova Rudeša.

– Iza nas je jako dobra utakmica. U prvom smo poluvremenu dominirali i trebali voditi s više od 2 razlike. U nastavku igre nesvjesno smo se povukli, previše griješili i bili nekoncentrirani u završnim dodavanjima. To nas je koštalo i na kraju smo morali ‘strahovati’ za sva tri boda, ali uspjeli smo pobijediti – bio je jasan Jelić Balta.

Za direktan plasman u 1. HNL trebalo bi se dogoditi čudo, no to ne znači da se nogometaši Varaždina sljedeće godine neće naći u elitnom rangu hrvatskog nogometa. No, i za taj dio natjecanja potrebno je ostvariti dobre nastupe do kraja prvenstva. Sesvete su na -4 što je, poznavajući 2. HNL, sasvim dostižna prednost. Očuvanje ili povećanje prednosti Varaždin će ganjati već ove srijede protiv Lučkog.

Čelić i Jevtoski se vraćaju u momčad, dok Senić i Glavica imaju malih problema. Lučko se bori za opstanak i sigurno će dati svoj maksimum. Ako odigramo na istom nivou kao protiv Dinama, naša pobjeda ne dolazi pod znak upitnika – kratko je zaključio strateg Kovačević.

Utakmica protiv Lučkog na rasporedu je u srijedu, 9. svibnja, s početkom u 16 sati na stadionu Lučkog uz prijenos na HNTV-u.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije