Vijesti / Sport

PLIVANJE Članovi kluba Vidra odlični na Regionalnom prvenstvu u Zagrebu

PLIVANJE Članovi kluba Vidra odlični na Regionalnom prvenstvu u Zagrebu

U subotu, 5. svibnja, održano je 10. Regionalno prvenstvo Hrvatske u plivanju za osobe s invaliditetom u Zagrebu. Nastupilo je 120 plivača iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i susjedne nam Slovenije.

Plivački klub Vidra Varaždin predstavljala su 6 plivača: Sabina Kušter, Brunela Hrženjak, Teo Škvorc, Jakša Mislović, Nikola Kosec i Andrej Marjanović koji su imali ukopno 21 start i od toga osvojili 10 prvih, 1 drugo i 3 treća mjesta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako je konkurencija bila izrazito jaka plivači su postigli su zavidne rezultate čime su još jednom potvrdili da se uloženi trud ,upornost i hrabrost i te kako isplate.

REZULTATI:

Sabina Kušter: osvojila je 3 prva mjesta u disciplinama 50 metara slobodno,100 metara leđno i 100 metara slobodno te drugo mjesto na 100 metara prsno.

Brunela Hrženjak: plivala je 50 metara prsno i osvojila prvo mjesto dok je dva treća mjesta osvojila plivajući 100 metara leđno i 50 metara leđno.

Teo Škvorc: osvojio je treće mjesto u disciplini 100 metara slobodno.

Jakša Mislović plivao je 100 metara prsno te osvojio prvo mjesto.

Nikola Kosec plivajući 100 metara slobodno, 100 metara leđno i 50 metara leđno osvojio je tri prva mjesta.

Andrej Marjanović je na 50 metara prsno i 50 metara leđno osvojio dva prva mjesta.

Vidre su se iz Zagreba vratile okićene medaljama i diplomama, stekle su značajno iskustvo te dobile još veći poticaj za sljedeće natjecanje koje će se održati 19. svibnja u Velenju u Sloveniji.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci