Vijesti / Sport

BUMBARI Varteksovci ove subote odlaze na gostovanje u Čakovec

BUMBARI Varteksovci ove subote odlaze na gostovanje u Čakovec

Nogometaši Varteksa ove subote odlaze na gostovanje u susjedni Čakovec, gdje ih čeka ogled 26. kola 3. HNL Istok protiv trećeplasiranog Međimurja, a na gostovanju će ih pratiti i velik broj navijača i simpatizera kluba.

Varteks je u posljednjih šest kola osvojio ukupno 9 bodova i trenutno drži 14. mjesto tablice, sa samo bodom više od Slavonije i Belišća, koji će međusobno odmjeriti snage istog dana kad i Varteks i Međimurje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bumbari se nadaju da će uz glasnu podršku s tribina doći u mogućnost u Čakovcu uzeti još koji bod kako bi si osigurali čim mirniji ulazak u preostale susrete do kraja prvenstva te osigurali ostanak u ligi i prije kraja prvenstva.

Već sami pogled na tablicu jasno daje do znanja kako je pred igračima trenera Orehovca još jedno teško gostovanje, no Bumbari su odlučni u želji za osvajanjem novih bodova, a u tome će im pomoći i vjerni White Stones, koji na gostovanje u Čakovec odlaze organizirano vlakom, a mnogi će se u Čakovec uputiti i osobnim automobilima.

Do kraja prvenstva, Varteks čekaju još četiri susreta, od toga dva kod kuće - prvo im u goste dolazi BSK, zatim odlaze u goste Bedemu, a nakon toga posljednji domaći susret igraju protiv Slavije, dok će prvenstvo zaključiti u Ždralovima, gdje ih čeka Mladost.

Spomenimo kako i u srijedu, 16. svibnja, Varteks igra uzvratnu utakmicu polufinala Županijskog kupa protiv NK Varaždin, a prva utakmica je završila 2:1 pobjedom Varaždina te još uvijek Bumbarima daje nadu za prolazak u finale.

Susret 26. kola 3. HNL Istok igra se u subotu, 12. svibnja, s početkom u 17 sati na stadionu Mladost u Čakovcu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci