Vijesti / Sport

NAJBOLJI OD NAJBOLJIH Ivan Kreš pobjednik je pojedinačnog bowling kupa Hrvatske!

NAJBOLJI OD NAJBOLJIH Ivan Kreš pobjednik je pojedinačnog bowling kupa Hrvatske!

Ivan Kreš, član Bowling kluba Medonja iz Varaždina, pobjednik je pojedinačnog bowling kupa Hrvatske! Do najboljeg uspjeha karijere te najvećeg rezultata u povijesti varaždinskog kluba, Kreš je došao u nedjelju u Zagrebu pobijedivši renomirane suparnike iz zagrebačkih klubova koji su izborili nastup na završnom turniru osmorice najboljih bowlingaša Hrvatske.

U četvrtfinalnom susretu pobijedio je s uvjerljivih 3:0 mladog reprezentativca Hrvatske i najveću nadu hrvatskog bowlinga Marina Vedriša iz zagrebačke Trešnjevke.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zatim, u polufinalnom susretu, Kreš je nadmašio Mirka Slavicu Klarića iz BK Zapad 3:1.

 

U finalu je Kreša dočekao Zoran Banjac iz BK Trešnjevka, hrvatski reprezentativac i jedan od najboljih hrvatskih bowlingaša.

Iako s bolovima nakon iscrpljujućih prethodnih mečeva, Kreš je smogao snage i poveo s 2:0 srušivši 221 i 223 čunja. Banjac je dao sve od sebe i uspio smanjiti na 2:1, ali je u četvrtoj igri Ivan Kreš ponovo pokazao izuzetnu preciznost i s ukupno 3:1 uspio pobijediti  te osvojiti titulu pobjednika hrvatskog kupa u bowlingu.

Treninzi i odricanja konačno su za ovog prekaljenog kuglaša i najboljeg varaždinskog bowlingaša došli na naplatu i donijeli mu zasluženo slavlje te veliki pehar. Ovim uspjehom Ivan Kreš širom ja otvorio vrata mogućnosti da svoje kvalitete iskuša i u međunarodnoj konkurenciji.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!