Vijesti / Špancirfest 2019

Nedjeljni program

ZADNJI DAN FESTIVALA Špancirfest došao do svog kraja – evo što je danas na programu

ZADNJI DAN FESTIVALA Špancirfest došao do svog kraja – evo što je danas na programu
Špancirfest/Facebook

Opet su aktivne sve pozornice, zanimljiv ulični program nastavlja se i danas, a i vrijeme je za neke završne partyje.

Deseti dan Špancirfesta ujedno znači i veliko finale. Nakon prekrasnih devet dana vrijeme je da se posjetitelji oproste s ovogodišnjim Špancirfestom uz nedjeljni program.

Opet su aktivne sve pozornice, zanimljiv ulični program nastavlja se i danas, a i vrijeme je za neke završne partyje.

Dobre emocije nastavljaju se širiti i zadnji, deseti dan, a u nastavku pročitajte što vas očekuje danas na festivalu!

Glazbeni program

Korzo

Već od 19 sati počinje Salsa Vibes by PK D&D, a nakon njih nastavlja se s koncertom Ricarda Luquea & Amigosa. Prije desetak godina plesali smo uz ritmove Cubisma, a najpopularniji Venecuelanac u Hrvatskoj, Ricardo Luque sad je okupio novi glazbeni projekt koji nas vodi u toplije, egzotične krajeve.

KVART Stari grad

Gotovo trideset godina prošlo je od njihovog prvog nastupa, a Mayales su i dalje jednako odnosno još više cool nego kad su se kulerski pojavili na sceni. Njihova glazba preskače uobičajene okvire domaće scene i postavlja nove standarde kvalitete i originalnosti. U 20 dolaze na KVART pozornicu.

Pan pozornica Stari grad

Senzacija iz Dubrovnika na sceni se pojavila 2013. godine, a do danas su objavili tri albuma. Silente se poznaje po bogatim aranžmanima u pjesmama, a sve su osvojili svojim prvim singlom Terca na tišinu. Na Pan pozornicu izlaze u 22 sata.

Vila Bedeković

Četiri vrhunska tenora i vrhunski tamburaški ansambl vam zvuče dobro? Onda bez dileme i sumnje požurite po ulaznice za veliki završni koncert Špancirfesta kod Ville Bedeković. Vladimir Garić, Đani Stipaničev, Marko Pecotić i Filip Hozjak uz veliki tamburaški ansambl Centra tradicijske kulture iz Varaždina s tridesetak tamburaša povest će vas na put predivnih melodija kako bi sjećanje na 21. Špancirfest trajalo sve do sljedećeg izdanja najvećeg i najraznovrsnijeg hrvatskog festivala.

Na Trgu Miljenka Stančića oldie goldie hitove pušta Resident DJ.

Ulični program

Riciclato Circo Musicale (Franjevački trg, 10 i 19.30 sati) osvijestit će vas ekologijom jer oni ne bacaju korisne stvari u smeće već na njima sviraju! JOHNman dolazi isto na Franjevački, ali u 10.30 i 17.30 sati, a Electro Baroque će pružiti eklektični show koji će nas otpratiit u neka prošla otmjenija vremena u 11 sati i 18.30 sati.

D&D Salsa Vibes od 18 do 20 sati zaljuljat će Korzo. Završni vatreni show Las Calaverasa bit će na istom mjestu u 21 sat.

Heroji ulica isto u velikom broju izlaze na ulice. CAPO 3 je u 10 u Gundulićevoj, Gungula na istom mjestu od 17, a Dorian Varović u Kranjčevićevoj u isto vrijeme.

D&D su na Trgu slobode u 17.30, Samanta Gran u Gundulićevoj u 19, kada počinje i Black Shelter u Kranjčevićevoj. Moonwalkers počinju u 19.30 na Trgu slobode.

Park kreative i Vindiland

Park kreative središnje je mjesto stvaranja, inovacije i kreacije za djecu i mlade. Zelena, sigurna oaza parka u Habdelićevoj ulici, u samom srcu Varaždina, u deset će festivalskih dana  ugostiti niz zanimljivih sadržaja namijenjenih poticanju istraživanja i učenja. Radionica, predstava i izvedbi ima mnogo, a na klincima i onima nešto većima, je samo da izaberu gdje i kako će se zabavljati. Završni party počinje nakon 19 sati s Poco Loco DJ Crew.

Vindijina čarobna zemlja Vindiland, u kojoj vlada samo veselje i zabava, pravi je kreativni kutak za sve male vindijance. Najmlađi u Vindilandu mogu uživati u različitim zabavnim i sportskim sadržajima, a sve to uz mnoštvo zabave, smijeha i užitka. Vindiland je otvoren od ponedjeljka do petka, od 10 do 14 i od 16 do 20 sati, a vikendom od 10 do 20 sati.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video