Vijesti / Špancirfest 2019

U Kvart zoni špancirfesta

Denis Vlašić i Zvonko Skuhala izložili unikatne bicikle. Izložba traje samo danas i evo zašto je vrijedi posjetiti

Denis Vlašić i Zvonko Skuhala izložili unikatne bicikle. Izložba traje samo danas  i evo zašto je vrijedi posjetiti
Filip Kušter

U sklopu Špancirfesta postavljena je 'Pimp bajk štop' stanica za sve bicikloljupce i oni osim u vožnji, paze i na stil tijekom bicikliranja.

Danas od 11 sati na Starom gradu u KVART zoni ima se što vidjeti. U sklopu Špancirfesta postavljena je 'Pimp bajk štop' stanica za sve bicikloljupce i one koji osim u vožnji, paze i na stil tijekom bicikliranja.

Varaždinski biciklistički dvojac – Denis Vlašić i Zvonko Skuhala – pripremili su izložbu od dvadesetak bicikala, biciklističkih dresova i vintage specki.

Unikatni bicikli koji se ne viđaju više toliko često na cestama bit će danas do 19 sati izloženi na perivoju ispred dvorca, a Vlašića smo odmah nakon postavljanja izložbe priupitali par pitanja.

O kakvim se to biciklima radi?

- To su specijalke, mahom čelične, starinske. Zaljubil sam se zbog tog šarenila i lakoće teranja. Kad se sjedneš na taj bajk, samo ti je nebo granica – rekao nam je Vlašić.

Pretpostavljam da ovo nisu svi bicikli koje imate?

- Nisu. Ovdje ih je dvadeset komada i izabrani su samo za danas – kazao je i dodao da su ga organizatori KVART zone, ekipa iz 'Varaždin za europsku prijestolnicu mladih 2022. godine',  kontaktirali u vezi izložbe.

- Navodno je Varaždin grad bicikala pa je onda logično da ih izložimo – govori nam Vlašić.

Kakve se ovo majice i dresovi 'suše' iznad najdražeg varaždinskog prijevoznog sredstva?

- To je moja kolekcija koju skupljam već pet-šest godina po buvljacima, buticima, secondhandovima. Ništ nije kupljeno s interneta. Jednostavno, volim tu modu i šarenilo, to me veseli i lijepa mi je ta vedrina pa sam nastavil skupljati. Svaki put kad idem na vožnju gledam da se zbegecam lepo – zaključio je Vlašić.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video