Vijesti / Školski kutak

zimski praznici

Četvero učenika Centra Tomislav Špoljar priprema se za natjecanje brzog klizanja na Zimskim olimpijskim igrama

Četvero učenika Centra Tomislav Špoljar priprema se za natjecanje brzog klizanja na Zimskim olimpijskim igrama
Centar za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar

Oni su od Gradske tržnice Varaždin te trenera Društva sportske rekreacije Sportska abeceda Željka Hercega dobili mogućnost besplatne škole klizanja te još svaki učenik po pet ulaznica za samostalno uvježbavanje naučenih elemenata klizanja.

Ovi zimski praznici četvorici učenika Centra za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar ostati će u posebnom sjećanju. To su učenici Marija T., Mladen H., Silvija P. i Predrag S. koji se pripremaju za natjecanje iz brzog klizanja na  Zimskim olimpijskim igrama Specijalne olimpijade koje će se održati u Švedskoj u veljači 2021. godine.

Oni su od Gradske tržnice Varaždin te trenera Društva sportske rekreacije Sportska abeceda Željka Hercega dobili mogućnost besplatne škole klizanja te još svaki učenik po pet ulaznica za samostalno uvježbavanje naučenih elemenata klizanja.

97cbf0d4d7d610b7dca676e6abad8d9b.jpg?v=2

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Završni dan klizanja bio je ponedjeljak, 30. prosinca, te su tamo pokazali kroz poligon sve naučene elemente i dobili diplome za uspješno savladanu školu klizanja.

- U ime Centra zahvaljujem se Gradskoj tržnici te svim trenerima Sportske abecede na nesebičnoj pomoći i riječima ohrabrenja naših učenika te što su prepoznali važnost uključivanja učenika s intelektualnim teškoćama u zajednicu. Veseli me, kao njihovu mentoricu na hrabrosti i upornosti svih učenika tijekom škole klizanja - poručuju.

 

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6021

Reci što misliš!