Vijesti / Školski kutak

HUMANITARNO

FOTO U sportskoj dvorani Pete osnovne škole Varaždin održan Božićni sajam

FOTO U sportskoj dvorani Pete osnovne škole Varaždin održan Božićni sajam
Peta osnovna škola Varaždin

Sajam je imao i humanitarni karakter te su učenici odlučili da će dio svojeg profita pokloniti Udruzi Sklonište dobrote.

U petak, 20. prosinca, u prepunoj školskoj športskoj dvorani Artura Takača V. osnovne škole Varaždin održan je Božićni sajam kojeg su pripremili učenici, voditeljice izvananstavnih aktivnosti i učitelji/ce.

U sportskoj dvorani Pete osnovne škole Varaždin održan Božićni sajam Peta osnovna škola Varaždin

- Ovaj projekt započeli smo prošle godine u okviru ishoda građanskog odgoja i obrazovanja i u korelaciji s predmetima likovna kultura, sat razrednika, priroda i društvo te izvannastavnim aktivnostima. Pokazalo se da nam je hol škole prošle godine bio premali stoga smo se odlučili proširiti i povezati sve sa božićnom priredbom koja je ovog puta bila u drugom planu. Učenici su puno naučili od prošle godine stekli su nova iskustva i znanja te su došli do novih ideja koja su u petak uspješno prezentirali.

Otvoren je bio i kafić 'Petica' u kojem se mogla konzumirati espresso kava i čaj zaslađen medom. Sajam je imao i humanitarni karakter te su učenici odlučili da će dio svojeg profita pokloniti Udruzi Sklonište dobrote.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6021

Reci što misliš!