Vijesti / Školski kutak

ZNANJE I VJEŠTINE

Prva osnovna škola Varaždin postaje partner u Erasmus projektu 'Vseživljenske veščine'

Prva osnovna škola Varaždin postaje partner u Erasmus projektu 'Vseživljenske veščine'
Prva osnovna škola Varaždin

Projektne aktivnosti u školi te osmišljavanje radionica voditi će učiteljica Sonja Tušek - Podobnik, a osim učitelja, u projektu će sudjelovati i 18 učenika koji će svoja znanja i vještine pokazati i u partnerskim zemljama.

Prva osnovna škola Varaždin postaje partner u još jednom Erasmus projektu u sklopu kojeg će učitelji i učenici moći surađivati s partnerima diljem Europe i usavršavati svoje vještine i kompetencije.

Projekt 'Vseživljenske veščine' vrijedan je 115.000,00 eura, a nositelj projekta je OŠ Bistrica ob Sotli iz Slovenije. Partnerske škole iz Hrvatske, Italije i Španjolske raditi će na usavršavanju životnih vještina pomoću kojih će se direktno utjecati na razvoj fine motorike kod učenika, njihove kreativnosti, spretnosti i snalažljivosti. 

Na aktivnostima šivanja, kuhanja, izrade i oblikovanja predmeta od raznih materijala te sportskih igara raditi će iskusan tim učitelja I. OŠ Varaždin: Sonja TušekPodobnik, Verica Šilec, Blaženka Pavlović, Nevenka Đurak, Tatjana Posavec, Božica Breški, Dina Zebec, Adriana Držaić, Tamara Ređep te koordinatorica projekta Tea Pavičić Zajec

Projektne aktivnosti u školi te osmišljavanje radionica voditi će učiteljica Sonja Tušek - Podobnik, a osim učitelja, u projektu će sudjelovati i 18 učenika koji će svoja znanja i vještine pokazati i u partnerskim zemljama. 

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!