Vijesti / Školski kutak

državno iz geografije

ODLIČAN REZULTAT Robert Bačani iz Prve gimnazije drugi na Državnom natjecanju iz geografije!

ODLIČAN REZULTAT Robert Bačani iz Prve gimnazije drugi na Državnom natjecanju iz geografije!
Prva gimnazija Varaždin

Provjerite sve rezultate učenika iz Varaždinske županije na natjecanju koje se održalo u Trogiru.

Državno Natjecanje učenika osnovnih i srednjih škola iz geografije 2019. održano je od 8. do 10. svibnja u Osnovnoj školi Majstora Radovana u Trogiru. Varaždinska županija imala je predstavnike iz Osnovne škole Antuna i Ivana Kukuljevića iz Varaždinskih Toplica, Osnovne škole Ivana Kukuljevića Sakcinskog iz Ivanca, Osnovne škole Bisag, Prve gimnazije Varaždin i Medicinske škole iz Varaždina.

Najbolji rezultat polučio je Robert Bačani iz Prve gimnazije koji je u konkurenciji drugih razreda srednje škole zauzeo visoko drugo mjesto. Mentorica mu je bila Maja Jurgec.

U konkurenciji petih razreda, Petar Križanić iz Osnovne škole Antuna i Ivana Kukuljevića bio je 10. (mentor Igor Derdić), dok je Luka Gladović iz Osnovne škole Ivana Kukuljevića Sakcinskog (mentorica Božena Pervan) bio 13.

Među učenicima osmih razreda Jan Vrščak iz Osnovne škole Bisag zauzeo je 16. mjesto. Mentorica mu je bila Ana Derdić.

Najbolje plasirani između učenika trećih razreda srednje škole bio je Lovro Štefan iz Prve gimnazije Varaždin (mentorica Karmen Kunović-Martić), on je bio deveti, dok je Matej Kocijan iz Medicinske škole bio 11. Njemu je mentorica bila Mirela Turk.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!