Vijesti / Školski kutak

KOŠARKA

NEMOJTE PROPUSTITI KK Sjever American Dollar 28. travnja prvi put organizira All Star utakmicu

NEMOJTE PROPUSTITI KK Sjever American Dollar 28. travnja prvi put organizira All Star utakmicu
KK Sjever American Dollar

Snage će odmjeriti učenici sedmih i osmih razreda svih gradskih osnovnih škola, kao i okolnih mjesta.

U nedjelju, 28. travnja, u sportskoj dvorani Graberije, KK Sjever American Dollar prvi put organizira spektakularnu All Star utakmicu na kojoj će svoje snage odmjeriti sada već iskusni košarkaši košarkaškog kluba Sjever American Dollar.

- Spektakularan događaj koji će otvoriti uspješne plesačice Plesnog kluba Plan B, koje će i zabavljati gledatelje i igrače tijekom poluvremena počinje u 19 sati, a na terenu će se boriti učenici sedmih i osmih razreda svih gradskih osnovnih škola grada Varaždina, kao i okolnih mjesta s područja Varaždinske županije - stoji u priopćenju

Osim odigravanja utakmica igrača, ali i njihovih roditelja, sudionici će se natjecati i u šutiranju trica te manipulaciji i kontroli loptom. 

Nakon revijalne utakmice sinova i roditelja, gledateljima i navijačima biti će podijeljene nagrade sponzora kluba, a svoje nepce moći će zasladiti i ukusnim hamburgerima American Dollar bara. 

- KK Sjever American Dollar uspješno djeluje na području grada Varaždina i županije pune 3 godine, a školu košarke održava u 6 gradskim i 8 županijskih škola. Trenutno broji više od 150 članova, te ujedno poziva sve nove zainteresirane košarkaše i košarkašice, roditelje, kao i prijatelje košarke da dođu na All star utakmicu i pobliže upoznaju rad kluba - rekao je predsjednik kluba Petar Zajec

db1d3bc1291ec2fc2ce1802f9dd66220.jpg?v=2

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video