Vijesti / Školski kutak

OBRAZOVANJE

U Srednjoj školi Novi Marof održana natjecanja iz sedam predmeta, a najuspješniji učenici sudjeluju na županijskoj razini natjecanja

U Srednjoj školi Novi Marof održana natjecanja iz sedam predmeta, a najuspješniji učenici sudjeluju na županijskoj razini natjecanja
Grad Novi Marof

Učenici Srednje škole Novi Marof nastavljaju pobjednički niz i u srednjoškolskom natjecanju 'Ponos domovine'.

U školskoj godini 2018./2019. u Srednjoj školi Novi Marof održana su školska natjecanja iz 7 različitih predmeta: Engleskog jezika, Geografije, Matematike, Hrvatskog jezika, Povijesti, Kemije i likovne umjetnosti.

Na školskoj se razini u natjecanje uključio velik broj učenika, a najuspješniji među njima trenutno sudjeluju na županijskoj razini natjecanja.

Međunarodno natjecanje iz ekonomske grupe predmeta 'Ekonomijada 2019' ove godine se održava u Republici Sjevernoj Makedoniji. Učenice i mentorice spremno očekuju natjecanje koje će se održati 15. ožujka.

Učenici Srednje škole Novi Marof nastavljaju pobjednički niz i u srednjoškolskom natjecanju 'Ponos domovine' na kojem su prošle godine osvojili 1. i 3. mjesto na državnoj razini.

U tijeku su pripreme za poluzavršnicu u Varaždinu 16. ožujka.

Isto tako, kao županijski školski prvaci, novomarofski stolnotenisači se pripremaju za državno natjecanje koje će se ove godine održati u Poreču 24. i 25. ožujka.

- Vidljiv je pojačani angažman učenika za natjecanja zahvaljujući trudu učenika, ali i mentorstvu naših nastavnika. Težimo očuvanju tog trenda i u nadolazećim školskim godinama - poručio je Nikola Žganec, ravnatelj škole.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video