Vijesti / Školski kutak

Darivanje knjiga

U akciji 'Čitam, dam, sretan sam' Prve gimnazije Varaždin prikupljeno više od 500 slikovnica

U akciji 'Čitam, dam, sretan sam' Prve gimnazije Varaždin prikupljeno više od 500 slikovnica
Prva gimnazija Varaždin

Akciju su vodile profesorice Jasminka Horvatić-Bedenik i Marinela Marčetić, dipl. knjižničarke kako bi obilježili Međunarodni dan darivanja knjiga.

Akcija prikupljanja slikovnica 'Čitam, dam, sretan sam' u Prvoj gimnaziji Varaždin danas je završila. Sakupilo se više od 500 slikovnica.

Hvala učenicima i djelatnicima Prve gimnazije Varaždin, Mladim volonterima Osnovne škole Trnovec koje prekrasno motivira i educira Nikolina Gregurić, Reformistima i posebno svim anonimnim građanima koji su lijepim donacijama pomogli našu akciju.

Dio slikovnica danas je otpremljen na Pedijatrijski odjel OBV gdje mogu koristiti svi mali pacijenti i njihovi roditelji. Dio slikovnica u holu škole kod porte čeka sve one koji svojoj djeci ne mogu kupiti nove slikovnice.

Svakim radnim danom, od 14 . veljače do 19. veljače, od 7 do 19 sati, mogu doći građani u potrebi sa svojom djecom ili unucima i izabrati knjižice sukladno dječjoj dobi i interesima. Akciju su vodile profesorice Jasminka Horvatić-Bedenik i Marinela Marčetić, dipl. knjižničarke kako bi obilježili Međunarodni dan darivanja knjiga.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video