Vijesti / Školski kutak

OBRAZOVANJE

Učitelji Prve osnovne škole Varaždin sudjelovali na na edukacijama u Sloveniji i Španjolskoj

Učitelji Prve osnovne škole Varaždin sudjelovali na na edukacijama u Sloveniji i Španjolskoj
Prva osnovna škola Varaždin

Učiteljice razredne nastave Tatjana Posavec, Nevenka Đurak i Blaženka Pavlović od 15. do 20. listopada godine učile su od slovenskih partnera OŠ Bistrice ob Sotli kako koristiti pametne ploče u nastavi obrazovnih predmeta...

U sklopu Erasmus+ projekta 'Kroz vrata Europe do škole budućnosti' I. osnovna škola Varaždin poslala je na edukacije i učenje kroz primjere dobre prakse petero učitelja škole.

Učiteljice razredne nastave Tatjana Posavec, Nevenka Đurak i Blaženka Pavlović od 15. do 20. listopada godine učile su od slovenskih partnera OŠ Bistrice ob Sotli kako koristiti pametne ploče u nastavi obrazovnih predmeta te na koji način samostalno izrađivati digitalne nastavne sadržaje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ravnatelj škole, Bogomir Marčinković pripremio je za učitelje i dva ogledna predavanja u sklopu kojih su se učitelji mogli upoznati s najboljim primjerima korištenja informacijsko - komunikacijske tehnologije i u radu s učenicima s posebnim potrebama. 

77cded293e75108b2eb6821e80c2db59.jpg?v=2Prošlog tjedna, od 1. prosinca do 8. prosinca učiteljica razredne nastave dr.sc. Tea Pavičić Zajec i učiteljica engleskog jezika Stella Kulaš boravile u OŠ Bernardino Perez, Valencia de don Juan u Španjolskoj gdje su se također kroz job shadowing aktivnost upoznale s obrazovnom metodologijom partnerske škole te naučile kako koristiti IKT alate u svrhu ocjenjivanja i vrednovanja znanja učenika.

Koordinator projekta Justo Lopez pripremio je bogat program te omogućio učiteljima sudjelovanje u svim oblicima odgojno - obrazovnog rada škole. 
eb182f1b5ee8aee3081aff62233232e6.jpg?v=2 - Osim školskih aktivnosti, učitelji su se upoznali s kulturno - povijesnim znamenitostima Slovenije i Španjolske te posjetili i razgledali njihove glavne gradove. Sve aktivnosti u sklopu projekta financirane su iz Europskih fondova, a odobrene od strane Agencije za mobilnost i programe EU - rekla je školska projektna koordinatorica dr.sc. Tea Pavičić Zajec.

c65f5ecad52b51b40f22eba8adc5c144.jpg?v=269f1741055e0f38e9c40b1e6dde95361.jpg?v=2

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video