Vijesti / Školski kutak

ZDRAVA ŠKOLSKA PREHRANA

Učenicima prvih razreda Pete osnovne škole podijeljene edukativne slikovnice 'Pčelica Jelica i medo Edo' i staklenke meda

Učenicima prvih razreda Pete osnovne škole podijeljene edukativne slikovnice 'Pčelica Jelica i medo Edo' i staklenke meda
Peta osnovna škola Varaždin

Peta osnovna škola Varaždin pridaje veliko značenje zdravoj i pravilnoj prehrani učenika...

Na dan svetog Ambrozija, zaštitnika pčela i pčelara, u petak, 7. prosinca, učenicima prvih razreda podijeljeni su edukativne slikovnice 'Pčelica Jelica i medo Edo' i med pakiran u nacionalnu staklenku za med.

Peta osnovna škola Varaždin pridaje veliko značenje zdravoj i pravilnoj prehrani učenika.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- I sami smo pokrenuli uspješan projekt prije tri godine 'Zdrava školska prehrana - Mjenjajmo prehrambene navike' koji je postao standard školske prehrane te smo se sa zadovoljstvom odazvali ovom programu kojeg je usvojila Vlada RH - stoji u priopćenju.

Cilj programa je promocija meda lokalnih proizvođača, povećanje unosa meda u prehranu djece, podizanje razine znanja o važnosti zdrave prehrane i nutritivnim vrijednostima meda.

Učiteljice su putem edukativne prezentacije, prilagođene dobi djeci prvog razreda, održale radionice za djecu o važnosti i značaju pčelarstva i dobrobiti meda za zdravlje.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video