Vijesti / Školski kutak

OBRAZOVANJE

Učiteljice Prve osnovne škole Varaždin sudjelovale na aktivnostima učenja, proučavanja i treninga učitelja na Cipru

Učiteljice Prve osnovne škole Varaždin sudjelovale na aktivnostima učenja, proučavanja i treninga učitelja na Cipru
Prva osnovna škola Varaždin

Aktivnost je održana od 5. do 10. studenog, a sudjelovali su učitelji i učiteljice iz partnerskih škola iz Cipra, Portugala, Italije i Njemačke...

U sklopu Erasmus+ projekta 'Innovative Schools Together' dvije učiteljice Prve osnovne škole Varaždin, učiteljica razredne nastave Tea Pavičić Zajec i koordinatorica projekta učiteljica engleskog jezika Stella Kulaš sudjelovale su na aktivnostima učenja poučavanja i treninga učitelja u Lykavittos K.A osnovnoj školi u Nikoziji na otoku Cipru.

Aktivnost je održana od 5. do 10. studenog, a sudjelovali su učitelji i učiteljice iz partnerskih škola iz Cipra, Portugala, Italije i Njemačke.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sudionici projekta upoznali su se s teorijom i praksom korištenja inovativnih metoda poučavanja, prisustvovali su nastavnom procesu, upoznali nove digitalne alate te dogovorili sve daljnje aktivnosti vezane uz projekt.

U slobodno vrijeme su ih projektni koordinator Andreas Kouris i ravnateljica škole Eleana Stylianou upoznali sa geografskim i kulturološkim osobitostima otoka Cipra te su posjetili gradove Larnaku, Limassol i Lefkaru te arheološko nalazište božice Afrodite - drevni grad Amathounta.

Projekt vrijedan 150 tisuća eura u potpunosti je financiran u okviru programa Erasmus+ od strane Europske unije preko Agencije za mobilnost i programe EU, a na slijedeće dogovorene mobilnosti s učiteljima putuju i učenici I. OŠ Varaždin.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video