Vijesti / Školski kutak

SAZNAJ SVE O MATURI

MATURANTI, POZOR! Besplatno Algebrino karijerno savjetovanje 6. listopada u Varaždinu

MATURANTI, POZOR! Besplatno Algebrino karijerno savjetovanje 6. listopada u Varaždinu
Algebra

Želiš saznati sve o maturi i zamkama koje krije? Dođi na besplatno Algebrino savjetovanje...

Godišnje preko 3.000 maturanata sudjeluje na karijernim savjetovanjima Algebre. 

- Nisi siguran imaš li sve informacije za izbor pravog studija? Želiš saznati sve o maturi i zamkama koje krije? Dođi na besplatno Algebrino savjetovanje. Ove školske godine čekaju te brojni izazovi, od kojih je najveći polaganje ispita državne mature. Time završava jedan dio tvog školovanja i započinje novo, uzbudljivo poglavlje. Da bi sve prošlo kako želiš, važno je da na vrijeme doneseš prave odluke.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prijavi se na naše besplatno grupno savjetovanje koje svake godine ne propušta tisuće maturanta. Tamo ćeš saznati: Kako rezultati državne mature utječu na mogućnost upisa željenog fakulteta? Kako se provode ispiti državne mature i koji sve fakulteti postoje? Kakva je navala na pojedine studije i koliko se trebaš potruditi da bi se na njih upisao? Kakve su ti šanse za dobar posao i što danas traže poslodavci? Kako se najbolje organizirati u obvezama koje su pred tobom i proći kroz maturu sa što manje stresa? - stoji u najavi.

Kao poseban gost dolazi profesor matematike Toni Milun, koji će otkriti vrijedne informacije o najzahtjevnijem ispitu na državnoj maturi. A tu je i nagradni kviz na kojem možete osvojiti besplatne pripreme za državnu maturu!

Karijerno savjetovanje u Varaždinu održat će se u Areni (Šetalište F. Tuđmana 1) 6. listopada u 10 sati.

- Zanimanje je veliko, pa požuri i prijavi se što prije. Pozovi i svoje prijatelje, pa dođite zajedno. Rezervacija mjesta je obavezna. Podsjetnik na termin savjetovanja bit će ti poslan na mail u tjednu prije savjetovanja, s točnom satnicom i mjestom održavanja - zato nemoj zaboraviti ispuniti prijavnicu! - stoji u najavi.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video