Vijesti / Školski kutak

VRIJEDAN PROJEKT

KAD ĆE REALIZACIJA? Dogradnja Šeste osnovne trebala biti završena u rujnu, no prema novim najavama ništa do iduće godine

KAD ĆE REALIZACIJA? Dogradnja Šeste osnovne trebala biti završena u rujnu, no prema novim najavama ništa do iduće godine
Zvonko Lončar

Projektom vrijednim 12 milijuna kuna obuhvaćena je izgradnja sportske dvorane, učionica i blagovanice, a nakon dogradnje od 1.993,67 metara kvadratnih, kvadratura škole će iznositi 6.230,06 metara...

Godinama se priča o dogradnji Šeste osnovne škole, najveće varaždinske osnovne škole, a iako je u ožujku bilo najavljeno da bi radovi mogli krenuti u lipnju, od toga, zasad, nije ostvareno ništa.

Vezana vijest:

untitledcollage2382756 NAPOKON! Kreće projekt dogradnje Šeste osnovne vrijedan 12 milijuna kuna

Projektom vrijednim 12 milijuna kuna obuhvaćena je izgradnja sportske dvorane, učionica i blagovanice, a nakon dogradnje od 1.993,67 metara kvadratnih, kvadratura škole će iznositi 6.230,06 metara.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Na Vladi je u petak bilo odobrenje za kreditiranje, a natječaj je raspisan. Imamo određenih poteškoća oko javne nabave, vidjet ćemo hoćemo li trebati raspisati novu - kazao je gradonačelnik Ivan Čehok.

Vezana vijest:

Ravnatelj Mario Stančić u VI. osnovnoj školi 'ŠKOLA ZA ŽIVOT' PRVI U HRVATSKOJ Učenici varaždinske VI. osnovne škole imat će 'praznike' čak četiri puta u godini!

- Pretpostavljam da bismo ove godine trebali početi s radovima, no napominjem da oni nimalo neće remetiti održavanje nastave - dodao je gradonačelnik i nastavio:

- Iduća školska godina biti će u novoj dvorani. Radovi su veliki, zahtjevni, ali možda će već i na proljeće biti privedeni kraju.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video