Vijesti / Školski kutak

EUROPSKI PROJEKT

EKOLOGIJA Prva osnovna škola domaćin kolegama iz Poljske, Austrije, Slovenije i Grčke

EKOLOGIJA Prva osnovna škola domaćin kolegama iz Poljske, Austrije, Slovenije i Grčke
Prva osnovna škola Varaždin

Od 2. do 4. srpnja u I.osnovnoj školi Varaždin održan je drugi projektni sastanak partnera projekta 'Connected with the Environment'. Projekt je temeljen na ekološkim načelima, a kroz četiri različita modula svaka će zemlja pokazati kako je okoliš utjecao na promjene u našim međusobnim odnosima kroz razne aspekte u različitim sredinama. Uz to cilj projekta je i razvijati ICT vještine, usavršavati znanje engleskog jezika u zajedničkoj suradnji, te upoznati različite školske sustave i metodologije rada.

Sastanku su prisustvovali koordinatori partnerskih zemalja iz Poljske, Austrije, Grčke, Slovenije i domaćini iz I.osnovne škole Varaždin: učiteljica Draženka Kolonić koja je školska koordinatorica ovog projekta, te članovi tima koji sudjeluju u provedbi projekta ravnateljica Karmen Hans Jalšovec, te učiteljice Tea Pavičić Zajec, Sonja Tušek Podobnik, Stella Kulaš i Karmen Zgrebec.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Glavna koordinatorica projekta Joanna Wroblewska iz Poljske zajedno sa svim sudionicima proanalizirala je rad u protekloj godini u kojoj su se odradila dva od ukupno četiri modula (History and Culture, Relationship). Napravljen je plan rada za treći modul - Technology, te isplanirana sljedeća mobilnost za učenike koja će biti početkom iduće godine u Grčkoj.

Za vrijeme boravka za goste je organiziran razgled grada i okolice.

 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video