Četvero učenika iz Elektrostrojarske škole osvojilo nagradu za izvrsnost

Danas, 21. svibnja, četiri učenika Elektrostrojarske škole Varaždin osvojili su nagrade za izvrsnost koju dodjeljuje Rotary club Varaždin.

Ove godine su organizatori zbog velikog broja prijava morali podići kriterije.

Na srednjoškolskoj razini nagrađeni su samo oni učenici koji su državni prvaci ili su na međunarodnom natjecanju osvojili barem 2. mjesto.

Dobitnici nagrada:

Emanuel Nižetić iz Elektrostrojarske škole Varaždin osvojio je drugo mjesto na državnom natjecanju iz eksperimentalne fizike, 1. mjesto na županijskom natjecanju u šahu te 1. mjesto na natjecanju Mjesec Nauke Makedonija (eksperimentalni rad).

Copak David iz Elektrostrojarske škole Varaždin je kao član tročalnog tima na Statističkoj olimpijadi osvojio je prvo mjesto između 550 timova iz cijele Hrvatske te se plasirao na međunarodno natjecanje iz statistike na nivou Europske unije.

Kereži Tomislav iz Elektrostrojarske škole Varaždin kao član tročlanog tima na Statitičkoj olimpijadi osvojio je prvo mjesto između 550 timova iz cijele Hrvatske te se plasirao na međunarodno natjecanje iz statistike na nivou Europske unije.

Filip Kovačić iz Elektrostrojarske škole Varaždin je kao član tročlanog tima na Statističkoj olimpijadi osvojio prvo mjesto između 550 timova iz cijele Hrvatske te se plasirao na međunarodno natjecanje iz statistike na nivou Europske unije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije