Vijesti / Školski kutak

Prva gimnazija bila domaćin susreta Vijeća učenika najstarijih gimnazija

Prva gimnazija bila domaćin susreta Vijeća učenika najstarijih gimnazija
Susret Vijeća učenika najstarijih gimnazija Hrvatske 1719139

Prva gimnazija Varaždin je 1. i 2. veljače bila domaćin Susreta Vijeća učenika najstarijih gimnazija Hrvatske. Školu su posjetili nastavnici i predstavnici Vijeća učenika Gornjogradske gimnazije Zagreb, Prve riječke hrvatske gimnazijePrve sušačke hrvatske gimnazije u RijeciGimnazije PožegaSrednje škole Pavla Rittera Vitezovića u Senju i Gimnazije Karlovac.

Program susreta je uključivao radne aktivnosti poput predstavljanja aktivnosti Vijeća učenika svake škole, rasprave o mogućnostima daljnje suradnje, posjeta nastavi na Dan obrnutih uloga i prijema u Županijskoj palači, ali i kulturno-zabavne aktivnosti poput posjeta muzejima, kviza znanja i potrage za blagom. 

Ovaj je susret drugi po redu u nizu planiranih suradnji najstarijih gimnazije koje je inicirala Gimnazija Karlovac prošle godine. Razmjena iskustava i ideja za suradnju Vijeća bila je produktivna te je protekla u ugodnom ozračju. Sudionici se vesele budućim susretima. Iz Prve gimnazije zahvaljuju gostima i obiteljima učenika domaćina na susretljivosti i spremnosti na suradnju!

 Koordinatorice Susreta bile su profesorice Marijana Tomašić Hirš, Dijana Mrazek Bosilj i Željka Pačalat

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!