U varaždinskoj Trećoj osnovnoj održano Županijsko iz tehničkog, evo najboljih

U varaždinskoj Trećoj osnovnoj školi održano je županijsko natjecanje iz tehničke kulture na kojem je u 12 kategorija sudjelovalo 164 učenika osnovnih škola iz Varaždinske županije.

U kategoriji maketarstvo i modelarstvo najbolji je bio David Harjač iz OŠ I.Kukuljevića Sakcinskog iz Ivanca, druga je bila Petra Švogor iz OŠ Tužno, a treća Laura Sakač iz OŠ Ljubešćica.

U kategoriji graditeljstvo prvo je mjesto osvojio Jan Brckan iz II. osnovne škole Varaždin, drugo je mjesto pripalo Luciji Šavor iz V. osnovne škole Varaždin, dok je treća bila Monika Hrnčić iz OŠ Cestica.

Dino Vitković iz VII. osnovne škole Varaždin bio je najbolji u kategoriji strojarstvo, na drugo se mjesto plasirao Lukas Njegovec iz OŠ Trnovec, a na treće Dunja Hrastić iz OŠ Vladimir Nazor Sveti Ilija.

U kategoriji obrada materijala najbolja je bila Stela Kukec iz V. osnovne škole Varaždin, drugi je bio Tin Šprem iz OŠ Gustava Krkleca iz Maruševca, dok je treće mjesto osvojila Ivona Zebec iz OŠ Cestica.

Petar Žiher iz OŠ Gustava Krkleca iz Maruševca osvojio je prvo mjestou kategoriji elektrotehnika, drugi je bio Robi Borak iz OŠ Cestica, a treći Patrik Mudri iz OŠ I.Kukuljevića Sakcinskog iz Ivanca.

Matej Čok iz VI. osnovne škole Varaždin osvojio je najviše bodova u kategoriji elektronika, a drugi je bio njegov školski kolega Ivo Gabud. Treća je u toj kategoriji bila Elena Biškup iz OŠ I.Kukuljevića Sakcinskog iz Ivanca.

Među robotičarima, najbolji je bio Vanja Radovanović iz I. osnovne škole Varaždin, drugi je bio Martin Peček iz VII. osnovne škole Varaždin, a treći Jakov Terstenjak iz I. osnovne škole Varaždin.

Amalija Rafaj Škriljevečki osvojila je prvo mjesto u kategoriji fotografija. Druga je bila Linda Ljubić iz V. osnovne škole Varaždin, a treća Marta Sever iz OŠ Ludbreg.

Juraj Kolarić iz VI. osnovne škole Varaždin pokazao je najviše znanja i umješnosti u kategoriji robotsko spašavanje žrtve, dok su učenici I. osnovne škole Varaždin – Nikola Lazar i Petra Aračić – osvojili drugo i treće mjesto.

Učenici II. osnovne škole Varaždin osvojili su prva tri mjesta u kategoriji automatika. Prvi je bio Jurica Vukalović, drugi Teo Kos, a treći Franjo Milić.

U kategoriji modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina dominirale su djevojke. Prva je bila Iva Vresk iz OŠ Gustava Krkleca iz Maruševca, druga je bila Anamarija Mrkonjić iz V. osnovne škole Varaždin, a treća Lea Vidaček iz III. osnovne škole Varaždin.

Učenici OŠ Tužno ‘odnijeli’ su prva tri mjesta u kategoriji radiokomunikacije. Prva je bila Patricija Ribarić, druga Ella Đakulović, dok je treći bio Rafael Vidić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije