Vijesti / Školski kutak

SIGURNO U PROMETU Vinički osnovci osvojili prvo mjesto na Županijskom natjecanju

SIGURNO U PROMETU Vinički osnovci osvojili prvo mjesto na Županijskom natjecanju
Odlični biciklisti iz OŠ Vinica na Županijskom natjecanju „Sigurno u prometu" biciklisti2274308

Učenici Osnovne škole Vinica David Hošnjak, Gabriela Krobot i Sara Lukaček iz 4.r te Jakov Borić iz 6.r osvojili su 1. mjesto na Županijskom natjecanju 'Sigurno u prometu' u konkurenciji 20 osnovnih škola.

Nagrada za tako dobar rezultat je osvojeni bicikl. Pojedinačni rezultati također su bili izuzetno dobri. U kategoriji dječaka Jakov Borić plasirao se na 2., a David Hošnjak na 6. mjesto. U kategoriji djevojčica Gabriela Krobot plasirala se na 3., a Sara Lukaček na 5. mjesto.

Mentor učenicima je učitelj tjelesne i zdravstvene kulture dr.sc. Branimir Štimec, prof., a u pripremi učenika sudjelovala je i učiteljica razredne nastave Ružica Štimec te učitelj fizike i tehničke kulture Nenad Mesek.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jakov Borić je svojim rezultatom ostvario ulazak u ekipu koje će predstavljati Varaždinsku županiju na državnom natjecanju u Rovinju krajem svibnja.

- Ovako dobrom rezultatu pridonijela je i nabava četiri vrijedna bicikla za vježbu u sklopu projekta 'Želim voziti bicikl' pa stoga zahvaljujemo predsjedniku Udruge kineziologa Grada Varaždina i Varaždinske županije Dubravku Baneku te Općini Vinica i načelniku Marijanu Kostanjevcu što su u taj projekt uložili značajna sredstva - poručuju iz škole.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!