Scena / Špancirfest 2018

VOX POPULI

ANKETA Pitamo vas: Smatrate li da se lunapark uklapa u koncepciju Špancirfesta?

ANKETA Pitamo vas: Smatrate li da se lunapark uklapa u koncepciju Špancirfesta?
eMedjimurje.hr

Naglašavamo da pitanje nije volite li lunapark i veselite li mu se, nego samo to smatrate li da se on uklapa u koncepciju Špancirfesta ili ne.

Po prvi puta otkako postoji Špancirfest, ove će godine mjesto na njemu naći i lunapark, odnosno, kako se službeno naziva - zabavni park.

Riječ je o lunaparku Čarli, u vlasništvu tvrtke Fest, a jedan oblik tog lunaparka proteklih smo dana mogli vidjeti u Čakovcu na Porcijunkulovu.

No iz tvrtke Fest najavljuju da će lunapark u Varaždinu biti nešto veći, ali da ipak neće moći dovesti sve najveće sprave. Razlog su ograničenja koja nameće prostor između sjevernog bedema Staroga grada i Nazorove ulice.

Vezana vijest:

Lunapark Čarli LUNAPARK NA ŠPANCIRFESTU FOTO Lunapark Čarli stigao u Varaždin, bit će još veći nego na Porcijunkulovom!

Među sadržajima lunaparka Čarli koji će biti postavljeni u Varaždinu nalazi se kuća smijeha, veliki autodrom, adrenalinska vožnja Dragon, naprava Ranger, nindža poligoni, karuseli...

I dok mnogi Varaždinci, svih naraštaja, s veseljem očekuju dolazak ovog zabavnog parka, ima i onih koji smatraju da se takva vrsta zabavnog parka ne uklapa u koncepciju festivala kakav je Špancirfest.

Željeli bismo čuti i vaše mišljenje. U našoj anketi imamo za vas pitanje: smatrate li da se lunapark uklapa u koncepciju kakvu je kroz godine njegovao ovaj popularni festival.

Naglašavamo da pitanje nije volite li lunapark i veselite li mu se, nego samo to smatrate li da se on uklapa u koncepciju Špancirfesta ili ne.

Također bismo cijenili ako biste svoja mišljenja o ovoj temi napisali u komentarima ispod članka.

Smatrate li da se lunapark uklapa u koncepciju Špancirfesta?

  • Da   513 (48%)
  • Ne   493 (46%)
  • Ne znam   57 (5%)
Glasovanje je završilo

 

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!