Scena / Špancirfest 2018

ŠPANCIRFEST

LA PLAYA Na Kapucinskom trgu za vrijeme trajanja Špancirfesta očekuje vas prava latino priča, pogledajte program

LA PLAYA Na Kapucinskom trgu za vrijeme trajanja Špancirfesta očekuje vas prava latino priča, pogledajte program
Varaždinski.hr

Ako ste ljubitelj latino ritmova, veliki ste gurman i prvi su isprobavanju novih specijaliteta ili samo volite guštati na plaži uz koktele, La Playa će biti idealno mjesto za vas.

U organizaciji PR Lady agencije za marketing, u suradnji sa ugostiteljskim objektima Piece of Cake i Garažom, na Kapucinskom trgu svih deset dana trajanja Špancirfesta očekuje vas prava latino priča.

Očekuje vas deset dana glazbenog programa i vrućih latino ritmova, svaki dan s početkom u 20 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Bit će tu pješčana plaža s velikim otvorenim šankovima, gdje možete naručiti jedan od osvježavajućih koktela ili naprosto nazdraviti tequilom i zamisliti da ste u Meksiku ili pak sangriom pa otići mislima do Španjolske. Ako ćete ogladniti, tu je Santa Maria, poseban gurmanski punkt gdje ćete moći isprobati neke od specijaliteta koje još niste isprobali ili jednostavno se zadovoljiti kriškom meksičke pizze - stoji u najavi.

Tortilja, brazilski hot dog, paella, taquito, chilli con carne samo su neki od specijaliteta  koje možete isprobati.

Petak će biti rezerviran za Havana nights uz dva odlična DJ majstora. Tako vas 17. kolovoza očekuje DJ Luca Goya iz Zagreba, dok 24. kolovoza u goste dolazi DJ Krnja.

Subotama su na rasporedu salsa večeri pod vodstvom D&D plesnog studija, DJ Poncije i Rio de Janeiro večer, Latina noche s mladom talentiranom glazbenicom Angie, DJ Alex Vic...

- Koncept La Playe je takav da se želi istaknuti ludi Meksiko, prekrasna Kuba i Karibi, egzotična Španjolska te Brazil kroz njihova autohtona jela, pića, glazbu, ples te simboliku kako bi se posjetitelji osjećali što bliže tim zemljama, a ujedno se i dobro zabaviti - stoji u najavi.

 - Smatramo ovo kao jedan odličan potencijal Špancirfesta s ciljem da ga svake godine gradimo sa što boljim elementima i glazbenim programom. Odlučili smo se za ovaj projekt u zadnji tren, prezentirali ga, organizirali i punom parom smo već u samoj realizaciji. Vjerujemo da će svakog oduševiti jer je opet nešto drugačije i dosad nikad takvo nešto nije bilo dio Špancirfesta - kaže Martina Pakšec, voditeljica agencije PR Lady.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!