Vijesti / Scena

NISU SVI ODUŠEVLJENI

REPOVI SUPERTALENTA Dio gledatelja nezadovoljan prolaskom dječjeg zbora varaždinske Glazbene škole u finale natjecanja

REPOVI SUPERTALENTA Dio gledatelja nezadovoljan prolaskom dječjeg zbora varaždinske Glazbene škole u finale natjecanja
Nova TV; Facebook

U sinoćnjoj emisiji svoje mjesto u finalu osigurali su Matej Mateković, Dječji zbor glazbene škole u Varaždinu koji su osvojili najveći broj glasova gledatelja te Duo Kamikazete.

Mjesta u finalu Supertalenta su popunjena, a iz posljednje polufinalne emisije u finale su se lansirali Matej Mateković, Dječji zbor glazbene škole u Varaždinu koji su osvojili najveći broj glasova gledatelja te Duo Kamikazete. No, gledatelji Supertalenta na društvenim mrežama ponovno negoduju i to zbog dječjeg zbora koji se plasirao u finale.

Vezana vijest:

Supertalent, zbog glazbena škola varaždin the Show must go on U FINALU Zbor Glazbene škole Varaždin odlazi u samu završnicu Supertalenta!

- Svako selo ili grad ima takav zbor. Hoćeš crkveni,glazbene škole ili školske priredbe! Od svega ovo je najmanje za supertalent! Smiješno! - poručio je jedan od gledatelja.

Druga je pak gledateljica istaknula kako bi zborovi i plesne skupine trebale nastupati u revijalnom dijelu, baš kao i pjevači ako se već žele pokazati.

- Užas, jadno do kraja, na što je spao taj tzv. najgledaniji show, nema veze ni s čim, grupne izvedbe ne bi smjele biti uopće na natjecanju...jer upravo ova gomila rođaka do 16.koljena odlučuje - glasi jedan od komentara. Većina nezadovoljnih slaže se da bi u Supertalentu trebalo zabraniti masovne nastupe.

| Autor : Facebook

- Jednostavno glasanje nije fer jer grupe od 30+ članova imaju puno veću glasačku bazu nego pojedinci - poručili su. Bilo je i onih koji su najavili kako više upravo zbog ovakvih stvari više neće pratiti Supertalent.

- Dosadni, nezanimljivi i suvišni u ovom showu. Zbog ovakvih prestajem od sljedeće sezone gledati Supertalent! Dosta je više prolaženja grupa koje nemaju veze s imenom ove emisije - zaključila je nezadovoljna pratiteljica.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video