Vijesti / Scena

SUPERTALENT

'NADREALNA ZEZANCIJA' Filip Ratković iz Varaždinskih Toplica vratio se u Supertalent! Pola žirija oduševio, pola šokirao

'NADREALNA ZEZANCIJA' Filip Ratković iz Varaždinskih Toplica vratio se u Supertalent! Pola žirija oduševio, pola šokirao
YouTube screenshot

'Zbog komentara žirija prošle godine odlučio sam odustati od komedije i posvetiti se magiji, stvarati čuda s ograničenim budžetom, rekao je Filip prije nastupa.

Filip Ratković (21) iz Varaždinskih Toplica vratio se u Supertalent. Iako je prošle godine njegov nastup bio neuspješan, Filipa to nije obeshrabrilo.

No dok mu žiri nije bio naklonjen, čak su i njegov nastup proglasili 'možda najlošijim ikad u Supertalentu', video njegovog nastupa samo je na YouTubeu pogledalo više od 1,3 milijuna ljudi, a mnogi su mu i dali podršku.

- Zbog komentara žirija prošle godine odlučio sam odustati od komedije i posvetiti se magiji, stvarati čuda s ograničenim budžetom - reko je Filip prije nastupa.

Točku koju je spremio pripremao je meditacijom u trajanju od godinu dana.

Odmah po dolasku na pozornicu prepoznao ga je član žirija Janko Popović Volarić, koji se sjetio da je prošle godine Ratković nastupio - bos.

Davor Bilman ohrabrio ga je riječima: 'Opusti se, gore od prošle godine ne može biti, samo navali.'

Ratković je nastup otvorio puhanjem balona od sapunice, što je publika pozdravila glasnim pljeskom, a nastavio je telepatskim trikom koji je u potpunosti uspio.

Žiri je nakon nastupa bio podijeljen. Maja Šuput nije znala radi li se o teškom neuspjehu ili genijalnosti, Martina Tomčić bila je na istom tragu, dok su Bilman i Volarić Popović bili oduševljeni nastupom, kao i publika.

Tako su i glasali, dobio je dva 'ne' i dva 'da', što nije bilo dovoljno za prolaz.

Cijeli video nastupa pogledajte u nastavku.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video