Vijesti / Scena

ZABAVA

STUDIO SMIJEHA Počinje nova sezona stand-up komedije u Baseball baru, ulaznice u prodaji

STUDIO SMIJEHA Počinje nova sezona stand-up komedije u Baseball baru, ulaznice u prodaji
Baseball bar

Krenula je nova sezona stand-up komedije u Baseball baru. Sve počinje ove subote, a Studio smijeha je pripremio odličan line-up. Ulazice se mogu kupiti na šanku po cijeni od 30 kuna.

Tko je upućen u stand-up scenu grada Varaždina, zna da ove subote (5.10.) Baseball bar nastavlja sa već tradicionalnim nastupima gostujuće komičarske ekipe Studija Smijeha!

Nasmijavati vas za otvaranje sezone dolaze: Domagoj Pintaric, Hrvoje Krmelić i Nikola Jovović.

Upad je 30 kn, a ulaznice u pretprodaji možete kupiti na šanku Baseball bara. Uz spomenute informacije, svakako vrijedi istaknuti kako je novitet u ponudi Baseball bara vinski hladnjak sa sortnim vinima koje osim na butelje u Baseballu toče i na čaše.

a6bfff3e08b2a9f2bafa8da4484f007d.jpg?v=2

Osim vina u Baseballu ćete naći i široku ponudu žestokih pića i piva, za koja smo sigurni da će otvaranje nove sezone stand-upa učiniti još zabavnijom.

Više detalja možete provjeriti i na Facebook eventu --> https://www.facebook.com/events/406051800094675/


O nastupajućim komičarima:

Domagoj Pintarić
Kako od živciranja i frustracija nasmijati druge? To ne zna ni Domagoj Pintarić, ali mu to redovito uspijeva!
Iako on sam tvrdi da kroz nastupe nastoji postići terapeutski učinak i izbjegava pravu terapiju vjerojatno je bliže istini da je svjestan da je bolje smijati se no plakati nad svojim nevoljama. Sreća u nesreći je da ga nevolje zbilja vole i da mu je cijeli život isprepleten neobičnim i nevjerojatnim situacijama, a i da on sam na život gleda drugačije od velike većine.
Kako uopće funkcionira netko tko je student u 32. godini života, a u 22. je pisao zakon za Ustav Republike Hrvatske? Kako se čovjek koji je rođen u centru Zagreba odlučio otići živjeti u mjesto od 20 stanovnika čiji naglasak uopće ne razumije?
Kako je istovremeno radio kao izbacivač u noćnim klubovima i objavljivao poeziju?
Uvijek na suprotnoj strani od većine, iako često ne svojom voljom, vječit je izvor frustracija i analiza stvari koje svi vidimo, ali ih ne gledamo kao ono što stvarno jesu.


Hrvoje Krmelić
Hrvoje je nestereotipni komičar iz Zagreba. Grafičar, fotograf, mlad, sladak, zgodan, simpatičan. Tako mu barem piše na Tinder profilu, a što piše na Grinderu ne znamo.

Nikola Jovović
Beograđanin s otoka Visa koji je kao profesor hrvatskog i povijesti, ni kriv ni dužan, završio u turizmu. Počeo je turistima objašnjavati montypajtonovski teatar nazvan povijest Balkana kroz simpatične anegdote iz svog života što ga je dovelo do mikrofona na večerima amaterske stand up komedije. 

d510ff6b7d056882158a1e122683f835.jpg?v=2

41342e28c8343b49b9488aff63ce788c.jpg?v=2

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci