Vijesti / Scena

SAZNAJTE DETALJE

OLD SCHOOL OR NO SCHOOL FESTIVAL Dobra glazba, audio-vizualni performans, izložba i turnir očekuju vas ovog vikenda u Novom Marofu

OLD SCHOOL OR NO SCHOOL FESTIVAL Dobra glazba, audio-vizualni performans, izložba i turnir očekuju vas ovog vikenda u Novom Marofu
Ilustracija

Program započinje u subotu u 17 sati druženjem u dvorištu Stare škole uz laganiju muziku koju će vam spremiti lokalne DJ snage.

S promjenom godišnjeg doba i početkom jeseni vrijeme je za novi Old School or no School festival koji se po četvrti put održava u Staroj školi u Novom Marofu. Programski dio proteže se kroz dva dana 21. i 22. rujna, a očekuju vas raznolike aktivnosti.

Program započinje u subotu u 17 sati s druženjem u dvorištu Stare škole uz laganiju muziku koju će vam spremiti lokalne DJ snage. Nakon druženja aktivnosti se sele u podrum Stare škole gdje vas očekuje novi audio-vizualni performans u režiji MASAH. Audio-vizualni performans počinje u 20.30 sati.

U podrumu ćete od 20 sati do 22 sata moći razgledati i izložbu rukotvorina namjenjenih za dekoraciju interijera. Prvi dan završava plesom u prostorijama Stare škole uz zvukove electra, acida, EBM-a i techna. Za DJ pultom uz gosta, zagrebačkog DJ-a Funk Grurua, vrte domaće snage: Lovro Klop, Maci i Vrle.

Drugi dan festivala očekuje vas mnoštvo rekreativnog sadržaj. U 10 sati možete sudjelovati u edukativno - ekološkoj šetnji širim centrom Novog Marofa kojom se uključujemo u globalnu akciju Zelena čistka.

Edukacijom i razmjenom 'zero waste' iskustva učiti ćemo o jednostavnim načinima kako sami možemo smanjiti vlastite količine otpada! Od 15 sati otvara se sportska dvorana Osnovne škole Novi Marof gdje će se održati turnir u košarci 3 na 3.

Turnir počinje u 16 sati, a više informacija o prijavama i sistemu natjecanja pročitajte na facebook eventu. Festival završava druženjem u prostorijama Stare škole uz stolni tenis i društvene igre.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video