Vijesti / Scena

rezime drugog dana

FOTO Ljubitelji trash filmova uživali u kinu Gaj, zagrebački bend One Dream začinio drugi dan festivala

FOTO Ljubitelji trash filmova uživali u kinu Gaj, zagrebački bend One Dream začinio drugi dan festivala
Trash film festival

Treći dan TFF-a donosi nam nove projekcije u kinu Gaj od 17 sati, a zbog nepovoljne vremenske uvjete sav popratni program prebačen je u Caffe bar Elephant...

Drugi dan 14. izdanja Trash film festivala donio je prve projekcije ovogodišnje selekcije filmova koji će se boriti za prestižne Zlatne motorke, debatu, filmski kviz te glazbenu poslasticu za kraj dana - One Dread.

Ljubitelji trash filmova u kinu Gaj uživali su od 17 sati u prvim blokovima filmova koji su ušli u službenu selekciju Trash film festivala, dok se paralelno od 18 sati u caffe baru Elephant održavala debata o avanturistima, odnosno herojima i antiherojima, a sve iz stručnog pogleda Tomislava Pletenca. U razgovor su se uključili i brojni okupljeni posjetitelji, koji su s posebnom pozornošću pratili svaku njegovu riječ.

Po završetku debate, došlo je vrijeme za još jedno izdanje Filmskog kviza pod voditeljskom palicom Marija Kovača, gdje su poznavatelji filma i srodnih umjetnosti testirali svoje znanje.

Za obranu prošlogodišnje titule još jednom su se pobrinuli Trio Fantastikus, čije znanje nije ni ovog puta uspjela nadmašiti žestoka konkurencija. 

Za odličan kraj odličnog dana na Trash film festivalu pobrinuo se zagrebački bend One Dream u akustičnom izdanju, koji je prostor Elephanta ispunio zvukovima reggaea te tako natjerao brojne okupljene na ples.

Treći dan TFF-a donosi nam nove projekcije u kinu Gaj od 17 sati, a zbog nepovoljne vremenske uvjete sav popratni program prebačen je u Caffe bar Elephant, gdje zabava večeras počinje od 21 sat uz besplatan upad.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video