Vijesti / Scena

SAMANTA GRAn

ZAGRLJAJ Varaždinska glazbenica Samanta Gran objavila je novu pjesmu, poslušajte 'Zagrljaj'

ZAGRLJAJ Varaždinska glazbenica Samanta Gran objavila je novu pjesmu, poslušajte 'Zagrljaj'
YouTube screenshot

Mlada varaždinska glazbenica Samanta Gran u novoj pjesmi ispričala je jednu ljubavnu priču, a kao kulisa poslužio je naš predivni barokni grad. Svakako pogledajte spot za pjesmu 'Zagrljaj'...

Mlada varaždinska glazbenica Samanta Gran (21) objavila je spot za pjesmu 'Zagrljaj'. Riječ je o njezinom drugom glazbenom uratku, a tekst pjesme potpisuje Nevia Korpar, glazbu Marko Tomasović, dok aranžman Dragomir Herendić – Dragianni.

Samanta Gran publici se predstavila pjesmom 'Sunce je na zalasku', koja je bila, kako ističe sama autorica, 'produkt ljubav i posvećenost glazbi'.

Svoj glazbeni put Samanta je započela već sa šest godina u predškolskom zboru Glazbene škole u Varaždinu, a tamo je i nastavila svoje glazbeno obrazovanje i završila srednju glazbenu školu, smjer solo pjevanje. Svoje glazbeno obrazovanje usavršavala je i u Društvu Naša djeca gdje je uz solo-pjevanje upisala i satove gitare.

Nakon odlične recepcije prve pjesme 'Sunce je na zalasku', Samanta je odlučila snimiti i drugu – 'Zagrljaj'.

- Pjesmu 'Zagrljaj' sam odlučila snimiti jer priča jednu pozitivnu romantičnu priču o moći zagrljaja te osjećajima i vrijednostima koje on nosi, a iznimno mi je drago što je u cijelu tu priču uklopljen i moj rodni grad Varaždin – rekla je Samanta.

No ni tu neće stati, već najavljuje da će se posvetiti stvaranju novih autorskih pjesama, a podjednako će aktivna biti i u nastupima pa će nastupiti i na ovogodišnjem Špancirfestu kao jedan od 'heroja ulice'.

Pjesma 'Zagrljaj' će biti predstavljena i na festivalima 'Darfest' u Daruvaru i 'Zlatne note' u Križevcima.

Poslušajte pjesmu 'Zagrljaj' Samante Gran!

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video